جواد حدادنیا در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به آغاز فعالیت این دانشگاه، اظهارکرد: 320 دانشجو در مهر سال جاری در این دانشگاه پذیرش شده که 50 درصد پذیرفتهشدگان زن و 50 درصد مرد هستند.
وی همچنین از اخذ مجوز جذب 32 هیات علمی برای این دانشگاه خبر داد و تصریح کرد: این تعداد عضو هیات علمی بورسیه و استخدامی هستند.
وی با بیان اینکه رشته مهندسی علوم در معدود دانشگاههای کشور وجود دارد، به وجود این رشته در این دانشگاه با 4 گرایش مهندسی ریاضی، مهندسی فیزیک، مهندسی شیمی و مهندسی زیست محیط اشاره کرد.
رییس دانشگاه فناوریهای نوین سبزوار دو رشته دیگر این دانشگاه را مهندسی فناوری و اطلاعات و مهندسی صنایع عنوان کرد.
وی با بیان اینکه تعداد دانشگاههای فناوریهای نوین سطح کشور سه دانشگاه است، در خصوص ظرفیت پذیرش داشنجوی غیربومی، اظهارکرد: تاکنون 220 دانشجوی متقاضی خوابگاه بودهاند که از لحاظ خوابگاه این دانشگاه هیچ مشکلی ندارد.
وی با بیان اینکه در ایران معدود دانشگاههایی تحت عنوان کارآفرین و نسل چهارم مطرح است، گفت: در این راستا ضرورت چنین دانشگاهی در منطقه خراسان احساس میشد.
وی با بیان اینکه ادعا میکنیم که این دانشگاه، دانشگاهی کارآفرین است، دلیل ادعای خود را رشتههای این دانشگاه دانست و تصریح کرد: به همین خاطر دنبال رشتههای کلاسیک نرفتیم.
رییس دانشگاه فناوریهای نوین سبزوار در ادامه با اشاره به اهمیت کیفیت آموزش در این دانشگاه، ظرفیت کلاسها را 30،35 نفر اعلام کرد و با تاکید بر اینکه قصد داریم تا دانشجو را با مفاهیمی همچون کسبوکار، تجارت و... آشنا سازیم، از ایجاد مراکز فناوری در این دانشگاه خبر داد و اظهارکرد: اولین کارگاه مربوطه در این خصوص در آخر مهرماه آماده میشود.
حدادنیا با بیان اینکه باید در کنار هر کلاس آموزشی یک واحد فناور باشد، تصریح کرد: حتی در خصوص دروس عمومی نیز سعی داریم که واحد فناوری را ایجاد کنیم.
وی در ادامه از افزایش رشتههای این دانشگاه در سالهای آینده خبر داد وتصریح کرد: در یک بازه زمانی 4 ساله این دانشگاه در مورد تحصیلات تکمیلی به سطح خوبی ارتقا مییابد.
دانشگاه فناوریهای نوین سبزوار پس از دانشگاه حکیم سبزواری و دانشگاه علوم پزشکی، سومین دانشگاه دولتی در سطح شهرستان سبزوار است.