این مدرس ارتباطات در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به اینکه پروفسور معتمدنژاد پدر علم ارتباطات ایران بودند، تصریح کرد: استاد معتمدنژاد، استاد همه استادها، دانشگاهیان و روزنامهنگاران است و من این ضایعه بزرگ را به جامعه روزنامهنگاری و دانشگاهی کشور تسلیت میگویم.
او با بیان اینکه فقدان و جای خالی استاد معتمدنژاد پر نخواهد شد، تصریح کرد: من بسیاری از درسهای زندگیام را از ایشان یاد گرفته و مدیونشان بوده و هستم. نحوه رفتار استاد معتمدنژاد با دانشجویان و تدریس و تالیفات ایشان از نقاط برجسته زندگیشان بود.
عقیلی اضافه کرد: زمانی که سردبیر یک روزنامه بودم، مقالههای ایشان را با خودشان چک میکردم و استاد معتمدنژاد بسیار خاشعانه، دوستانه و با متانت پاسخم را میدادند؛ در واقع منش اخلاقی استاد معتمدنژاد قابل تقدیر بوده و هست.
این مدرس ارتباطات در ادامه با اشاره به مباحث روزنامهنگاری که استاد معتمدنژاد به آن ورود کردند، یادآور شد: استقلال حرفهای روزنامهنگاری و حقوق ارتباطات جمعی از جمله مباحثی بودند که پروفسور معتمدنژاد به آنها ورود کرد و برای تحقق این دو بسیار زحمت کشید. من فکر میکنم اگر سالیان دراز هم بگذرد، کسی مانند پروفسور معتمدنژاد نخواهد توانست تا این حد برای تحقق این دو مبحث تلاش کند.
وی در پایان گفت: کتب و تالیفات دکتر معتمدنژاد ضمن ماندگاری از جمله منابع مرجع روزنامهنگاری است که تا سالیان سال پایدار خواهد بود.