به گزارش فارس، آیتالله عبدالله جوادی آملی در جمع اعضای خانواده مرحوم علی اکبر پرورش با اشاره به ارتباطی که این شخصیت انقلابی با علما داشت، اظهار داشت: همین امر سبب شد او معارف قرآنی برگرفته از تشیع را دریاف کند، به باورپذیری برسد و سرانجام متخلق به آنها شود.
وی افزود: مرحوم پرورش دارای ویژگیهای شخصیتی بارزی بود از جمله اینکه جزو کسانی بود که پیشاپیش مردم آنها را هدایت میکرد.
استاد برجسته حوزه علمیه قم با بیان اینکه شخصیت مرحوم پرورش به گونهای بود که حیات و ممات برای او اکنون یکسان است، عنوان داشت: دلیل این سخن آن است که مرحوم علی اکبر پرورش خدمات زیادی به جامعه علمی و دینی ایران داشت و شاگردان فراوانی هم تربیت کرد و بدین ترتیب هیچ گاه نام و یاد او نمیمیرد.
وی ادامه داد: دانشمندان و عالمان هر چند در ظاهر میمیرند، اما همواره در این جهان باقی میمانند و روایت «العلماء باقون ما بقی الدهر» هم ناظر به همین مفهوم است و البته این حدیث فقط به دانشمندان مربوط نشده و شاگردان آنها هم مشمول آن میشوند.
آیتالله جوادی آملی، مجاهدتهای مرحوم پرورش در راستای پیروزی نهضت اسلامی را مورد توجه قرار داد و عنوان داشت: او به شهرهای مختلف سفر و در آنجا سخنرانی میکرد؛ در اصفهان مردم همواره به دنبال جلسات او بودند و نسل جوان برای آنکه معارف دینی را بیاموزند به جلسات او میرفتند.