مجموع نظرات: ۰
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: ناسا قصد دارد یکبار دیگر به ماه سفر کند اما این ‌بار باید شرکت‌های خصوصی هزینه آن را بپردازند

ناسا به دنبال شرکای خصوصی برای سفر به ماه

به گزارش ایسنا، ناسا به دنبال شرکای علاقمند، برای انجام ماموریت‌های کم‌هزینه به ماه است که ممکن است با حفاری سطح این قمر همراه باشد.

امید است در این ماموریت‌ها، پایگاه‌هایی به عنوان یک نقطه توقف در ماه برای فضانوردان در مسیر سیارات دورتر ساخته شود.

ناسا امیدوار است که این برنامه بر پایه موفقیت‌های آن در پرتاب موشک‌های خصوصی صورت بگیرد.

این سازمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: با اتکا بر پیشرفت شراکت ناسا با صنعت فضایی خصوصی آمریکا برای ساخت فضاپیما و موشک‌های جدید با قابلیت حمل بار و فضانوردان به فضا، این سازمان اکنون به دنبال فرصت‌هایی برای تسریع قابلیت‌های انتقال محموله به سطح ماه است.

طرح جدید «انتقال و فرود محموله به ماه با فرود نرم(کاتالیزگر ماه)» به دنبال پیشنهاداتی از بخش خصوصی آمریکا است که ممکن است به یک یا چند توافق‌نامه لایحه فضایی مبادله بدون بودجه منجر شود.

این سازمان اعلام کرده به شرکت‌ها، امکان دسترسی به دانش فنی کارکنان، تاسیسات آزمایشی، وام‌های تجهیزات یا نرم‌افزار برای تولید و آزمایش فرودگر را خواهد داد.

این طرح همچنین با شرکت‌های کوچک نیز قابل اجرا است.

تیمی از دانشجویان دانشگاه پنسیلوانیا در آمریکا از یک برنامه جسورانه رونمایی کرده‌اند که آنها را به چهارمین افراد تاریخ که فضاپیمایی را در ماه فرود آورده‌اند، تبدیل خواهد کرد.

این دانشجویان اظهار کرده‌اند که پروژه آنها می‌تواند حتی از نمونه‌های قبلی بهتر بوده و فضاپیمایی را در سطح ماه فرود بیاورد که به طور اختیاری قادر به فرود و برخاست بوده و کاوش سطح این قمر را ساده‌تر خواهد کرد.

آنها امیدوارند در صورت دستیابی به بودجه لازم، بتوانند یک فضاپیمای خصوصی را در سال 2015 به پرواز دربیاورند.

ماه از ارزش و پتانسیل علمی برای بازدهی منابعی مانند آب و اکسیژن به شکل نسبتا مشابه با زمین برای کمک به تداوم کاوش اعماق فضا برخوردار است.

قابلیت‌های حمل‌ونقل خصوصی به ماه می‌تواند از اهداف علمی و کاوشی مانند برگرداندن نمونه به زمین، استقرار شبکه‌های ژئوفیزیکی، اکتشاف منابع و نمایش فناوری برخوردار باشد.

کد خبر 249117
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فضا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز