سالن گودفین برج مجلل دوقلوی امارات تاورز، محل برپایی همه دورههای کریستیز، تا به حال این همه جمعیت بهخود ندیده بود، بارها مدیران برگزاری حراج به ردیفهای صندلیهای حاضران اضافه کردند تا انبوه استقبالکنندگان از تنها حراج دائمی و مستمر خاورمیانه سرپا نایستند؛ حراجی که 4ساعت و اندی به طول انجامید و بالطبع از میانه حراج، سالن رو به کاهش جمعیت گذاشت که عدهای رکورد نزدن هنر ایران را در این دوره ناشی از همین امر میدانند.
نخستین اثر ایرانی بعد از قریب به ١٠٠ و چند اثر، نزدیک 2ساعت پس از آغاز حراج روی میز رفت که نیمی از جمعیت سالن رفته بودند. حراج کریستیز دوبی که بهدلیل بهرهمندی از حضور پرشمار مجموعهداران بینالمللی دوبی یکماه پیش از موعد همیشگیاش یعنی شامگاه ٢٨ اسفند در هتل امارات تاورز برگزار شد، مهمانان ایرانی بسیار داشت؛ از مجید ملانوروزی مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تا مدیران نگارخانههای گلستان، اثر، بوم، دامونفر، پردیس ملت، مژده، والی، ماه، خاک، شیرین و حتی هنرمندانی نظیر مانی حقیقی، طاهره صمدی طاری و...
در حضور همین جمع از ٢١ هنرمند ایرانی ٣٠ اثر در حراج در معرض فروش قرار گرفت که ٢٦ اثر در مجموع به قیمت 2میلیون و ٤١٨ هزار دلار به فروش رسید. گرانترین اثر ایرانی به علی بنیصدر نقاش ٣٨ ساله مقیم نیویورک تعلق داشت که ٣٤٠ هزار دلار چکش خورد. اثری از مجموعه خطهای فرهاد مشیری ٢٠٨ هزار دلار و نقاشیخط آبیرنگ سیدمحمد احصایی ١٧٢ هزار دلار از این حیث در ردههای دوم و سوم ایستادند.
در این حراج نقاشیخط سبزرنگ احصایی ١٦٠ هزار دلار، نقاشی دیگری از مشیری ١٤٨ هزار دلار، نقاشی انتزاعی سهراب سپهری ١٣٦ هزار دلار، اثر حسین زندهرودی ١٣٦ هزار دلار، نقاشیخط مواج نصرالله افجهای ١٣٦ هزار دلار، مجسمه شاعر ایستاده پرویز تناولی ١١٢ هزار دلار، نقاشی زیبایی از فریده لاشایی ١٠٦ هزار دلار، اثر دیگری از زندهرودی ١٠٠ هزار دلار و تابلویالله 4 قطعهای احصایی ٨٨هزار دلار فروش رفتند.
آثار رضا درخشانی ٨٨ هزار دلار، حسین قندریز ٦٣ هزار دلار، حائریزاده ٦٣ هزار دلار، کورش شیشهگران ٥٣ هزار دلار، رضا مافی ٤٤ هزار دلار، منوچهر یکتایی ٣٨ هزار دلار، جعفر روحبخش ٣٨ هزار دلار، عکسی از مجموعه درختان عباس کیارستمی ٣٨ هزار دلار، مسعود عربشاهی ٣٥ هزار دلار، مجسمه هیچ و صندلی برنزی تناولی ٢٨ هزار دلار، اثر دیگری از عربشاهی ٢٤ هزار دلار، رضا آرامش ٢٣ هزار دلار، نقاشیخط نیایش سبز علی شیرازی ١٨ هزار دلار و نقاشی مهرداد محبعلی ١٨ هزار دلار به فروش رسیدند.
این در حالی بود که 2مجسمه بزرگ هیچ پرویز تناولی به فروش نرسیدند که کارشناسان اشتباه در تعیین قیمت اولیه را علت این امر ارزیابی کردند. یک اثر از فرهاد مشیری و زندهیاد صادق تیرافکن در این حراج فروش نرفتند. گرانترین اثر به فروش رسیده در این شب به 2هنرمند فقید مصری عبدالهادی الغاذار با یک میلیون و ٢٤ هزار دلار و محمد سعید با ٦٦٤ هزار دلار اختصاص یافت.
بهدلیل همزمانی آرت دوبی در مدینه الجمیرا و کریستیز، بیشتر نگارخانههای د وبی در 2 مجموعه DIFC و القوز افتتاحیههای پرشمار داشتند که در آنها هم آثاری متنوع از هنرمندان ایرانی ارائه شد؛ ازجمله نگارخانه بینالمللی اپرا که در میان هنرمندان چندملیتیاش مجسمههای انتزاعی مسعود اخوان جم با اقبال بسیار روبهرو بود و در بنیاد فرجام نمایشگاه انفرادی نقاشیهای آیدین آغداشلو خودنمایی میکرد.