فارس نوشت: محسن صرامی گفت: شیوه به کار گرفته شده توسط دولت در تبلیغ برای انصراف مردم از دریافت یارانه شیوه درستی نیست. دولت اجازه راستیآزمایی در این زمینه را ندارد و معاون اول رئیسجمهور نیز در نشست خبری خود عنوان نمود که دولت توان شناسایی افراد کم درآمد جامعه را ندارد.
صرامی ادامه داد: در این زمینه دولت باید مدیریت بهتری داشته باشد و اگر این مدیریت به خوبی انجام شود دیگر نیازی به این همه تبلیغ نیست.
نماینده مردم خمینیشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: اکنون حدود 10 درصد از مردم زیر خط فقر، 10 درصد دیگر بسیار متمول و حدود 80 درصد در حد میانه و وسط قرار دارند که اگر قرار باشد یارانه پرداخت شود باید به همه 90 درصد مردم جامعه یارانه پرداخت شود.
صرامی گفت: وقت برای انصراف از دریافت یارانه هست و مردم باید در این ثبتنام شرکت کنند، چنانچه در آینده متوجه شدند یارانه پرداختی از سوی دولت به کارشان نمیآید، آنگاه منصرف شوند، چون برای انصراف همیشه وقت هست، اما برای ثبتنام مجدد دیگر زمان نیست.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: دولت باید برنامهریزی بهتری در این زمینه داشته باشد، چرا که فردی که در تهران و یا یک کلانشهر ماهیانه حدود 2 میلیون و نیم حقوق دریافت میکند، باید ماهیانه حدود یک میلیون تومان آن را اجاره مسکن، بخشی را هزینه حمل و نقل و بخشی دیگر را هزینههای جاری زندگی نمایند که این هزینهها با هزینههای مشابه در یک شهر کوچک بسیار متفاوت است.
او گفت: پرداخت مبلغ ناچیزی به نام یارانه باعث انباشت نقدینگی در جامعه و تورم نمیشود، بلکه آن چیزی که باعث تورم میشود وامهای بیضابطه ای است که پرداخت شده و تاکنون دریافت هم نشده است.
هنوز دولت و مجلس به تعریف مشخصی از نیازمندی در سطح جامعه نرسیده اند و امکان دارد همین موضوع در آینده اجرای فاز دوم طرح هدفمندی یارانهها را دچار اخلال کند.