به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سالک نائب رئیس فراکسیون روحانیون مجلس نهم با اشاره به اینکه مسابقات در گسترش فرهنگ قرآنی از جمله روخوانی، تجوید، فهم و تدبر قرآنی بسیار حائز اهمیت است افزود: خوشبختانه به برکت مسابقات قرآن کریم آثار گرایش مردم به مفاهیم و آموزههای قرآنی در کشور روبه گسترش است.
وی ادامه داد: هر چه در فضای آموزشی از جمله آموزش و پرورش، آموزش عالی و حتی کودکستان ها به سمت و سوی قرآن پیش برویم و ارتباط خود را با این کتاب آسمانی بیشتر کنیم، ساختار شخصیت جوانان و نوجوانان توحیدیتر شده و شاهد رشد انسانهای عالم با بصیرت و مومن خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه ضرورت دارد در مراکز تصمیم گیری در عرصه قرآن با حرکتهای نو و نقشه راه از پیش تعیین شده عمل کنیم افزود: در این راستا در مسیر گسترش فرهنگ اسلام ناب ضرورت دارد به مسائل قرآنی در شاخههای مختلف توجه شود. قرآن با فطرت انسانها تماس دارد و دارای جاذبههای بالایی است و باید در فضای فرهنگی و گستره جمهوری اسلامی به مباحث قرآنی توجه ویژه ای شود.
حجت الاسلام سالک با بیان اینکه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی قرآن خوانان در کشور کم بودند افزود: امروز به برکت انقلاب اسلامی، قاریان برجسته و مفسران بزرگ بسیاری تربیت شدهاند.
وی با اشاره به پرسش و پاسخ ملک فهد از طباطبایی حافظ نوجوان ایرانی خاطر نشان کرد: پاسخهای که این حافظ نوجوان به وی داد باعث تحسین و شگفتی علمای وهابی و غیر وهابی شد.
وی با اشاره به اینکه به برکت انقلاب اسلامی ما امروز پرچمدار برنامههای قرآنی در بخشهای مختلف هستیم گفت: برپایی مسابقات بینالمللی قرآنی آثار بینالمللی زیادی دارد و نشان میدهد انقلاب اسلامی ما مبتنی بر ارزشهای قرآنی و فرهنگ و آموزههای قرآنی است. امروز به برکت انقلاب اسلامی تنها کشوری هستیم که فراوان از فرهنگ قرآن سخن میگوییم و مصوبات قرآنی بسیاری برای احیای قرآن تصویب میکنیم.
وی با اشاره به حضور قاریان از سراسر جهان اسلام در مسابقات بینالمللی قرآن کریم تصریح کرد: در سایه قرآن کریم دیپلماسی فرهنگی ما هم افزایش مییابد، گفت: ما مبلغ قرآن در سطح بینالمللی هستیم و مسابقات بینالمللی قرآن نقش اول را در گسترش فرهنگ انقلاب اسلامی و ایرانی خواهد داشت.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اینکه یکی از زیر ساختهای ارتقای اندیشه الهی تقویت فعالیت در گستره قرآن است تصریح کرد: ما در کمیسیون فرهنگی مجلس نیز به موضوع قرآن به عنوان زیر ساختهای فرهنگی توجه کردهایم و تلاش داشتهایم ضمن تقویت این عرصه حمایتهای مادی و معنوی لازم را نیز به عمل آوریم.