به گزارش مهر، حمیدرضا کفاش با بیان این مطلب گفت: موضوع فضای مجازی و نحوه حضور دانش آموزان در این فضا از دغدغه های جدی آموزش و پرورش است. من به عنوان نماینده آموزش و پرورش در شورای عالی مجازی مسوول تولید محتوا برای شبکه های اجتماعی هستم. از همین رو طرح ایجاد شبکه های اجتماعی برای دانش آموزان را به این شورا ارائه داده ایم.
کفاش ادامه داد : دستور کارهای این شورا بسیار زیاد است هنوز نوبت به بررسی طرح آموزش و پرورش نرسیده است، قطعاً زمانی که نوبت به ارائه طرح ما برسد به صورت جدی از آن دفاع خواهیم کرد.
معاون وزیر آموزش و پرورش درباره اینکه چه زمانی قرار است طرح شبکه های اجتماعی درشورای عالی فضای مجازی ارائه شود، گفت: با توجه به زیاد بودن دستورکارها هنوز زمان دقیق آن را نمی دانم. در حال حاضر اعضای شورا مشغول بررسی پیوست فرهنگی رایتل هستند که با توجه به ضرورت این موضوع جلسات شورا هر هفته برگزار می شود.
کفاش در توضیح بیشتر شبکههای اجتماعی دانش آموزی و اینکه آیا قرار است این شبکه نمونهای مانند فیس بوک باشد، گفت: ما کاری به شبکه فیس بوک نداریم، طراحی و تولید محتوای این شبکه برعهده آموزش و پرورش است. در صدد هستیم تا در این شبکه اجتماعی ابتدا دانش آموزان ممتاز کشور پس از انقلاب اسلامی را با هم مرتبط کنیم تا آنها تجربیات و اطلاعات خود را به اشتراک بگذارند.
وی تصریح کرد: منظور از دانش آموزان ممتاز ، دانش آموز در همه ابعاد درسی، اخلاقی، فرهنگی و اجتماعی است که قطعاً تعداد آنها از میلیون تجاوز میکند و انتقال این تجربیات به دانش آموزان فعلی میتواند در موفقیت آنها تاثیرگذار باشد.
کفاش با بیان اینکه هنوز اسم خاصی برای این شبکه اجتماعی دانش آموزی در نظر گرفته نشده است، گفت: پس از آنکه طرح آموزش و پرورش در شورای عالی مجازی مطرح و بررسی شد، جزییات نحوه ایجاد این شبکه اجتماعی را اعلام میکنیم.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش تصریح کرد: البته وزیر آموزش و پرورش برای انجام طرحهای مطالعاتی فضای مجازی و ایجاد شبکههای اجتماعی یک میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده است.
نظر شما