همشهری‌آنلاین: نایب رئیس کمیسیون حمل و نقل و ارتباطات اتاق بازرگانی تهران با اشاره به سفر رئیس جمهوری به ترکیه تاکید کرد: زیرساخت‌های استاندارد و قابل تردد، شرکت‌های حمل بار (کریر) و ناوگان جاده‌ای جوان و قدرتمند، پیش‌نیاز ایجاد ترانزیت قوی و پایاپای میان دو کشور است.

روحانی ترکیه

به گزارش تين‌نيوز، سیده فاطمه مقیمی با اشاره به سفر رئیس جمهوری و هیئت همراه به ترکیه در هفته جاری، اظهار داشت: ارتباط با دولت‌های خارجی، به ویژه با همسایگان، همواره بازتاب مثبتی در اقتصاد و سیاست دو کشور خواهد داشت.

ترکیه تنها مسیر ترانزیت جاده‎ای ایران به غرب است

وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی ایران در منطقه، افزود: علی‌رغم ایجاد مسیرهای ترانزیتی از طریق ارمنستان و روسیه، ترکیه تنها مسیر ترانزیت جاده‌ای ایران به کشورهای اروپایی و غربی محسوب می شود.

نایب رئیس کمیسیون حمل و نقل و ارتباطات اتاق بازرگانی تهران، هدف از سفر روحانی به ترکیه را تحکیم روابط با ترکیه برشمرد و بیان کرد: استفاده از فرصت های مشترک میان دو کشور، از اهداف دولت در این سفر بوده است.

ایران به هاب منطقه تبدیل می‌شود

مقیمی ادامه داد: در صورت اتصال آب های آزاد ترکیه به خلیج فارس در بخش ریلی و همچنین با در نظر گرفتن راه آهن اسلام آباد ـ تهران ـ استانبول، ایران به هاب منطقه تبدیل خواهد شد.

وی در بیان پیش‌نیازهای ایجاد ترانزیت قوی و پایاپای میان دو کشور تاکید کرد: باید زیرساخت های استاندارد و قابل تردد، شرکت های حمل بار (کریر) و ناوگان جاده‌ای جوان و قدرتمند در کشور به وجود آوریم و رئیس جمهوری و وزیر راه و شهرسازی، درباره زمان‌بندی و بودجه آن برنامه ریزی کنند.

مشکلات ترانزیت ایران ـ ترکیه

این عضو اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: نداشتن قوانین به روز، نبود ساعات کاری همزمان (ترجیحا 24 ساعته)، اخذ مجوزهای تردد مختلف از سوی کشور ترکیه، از مشکلات حمل و نقل ایران به ترکیه محسوب می شود و حتما وزیران مربوطه دو کشور درباره این موارد صحبت کرده اند.

مقیمی در پایان خاطرنشان کرد: کشورهای منطقه، نیاز به ترانزیت کالا از مسیر امن، سریع و قابل دسترس ایران ـ ترکیه دارند.

کد خبر 262336

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دولت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha