دوشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۰
۰ نفر

لندن> پژوهشگر‌ها در انگلستان با بهره بردن از نوعی پروتئین موفق شدند کیک‌هایی بپزند که هر کسی را لاغر می‌کند.

کیک

آنها به جاي تخم‌مرغ از اين پروتئين‌ها استفاده كرده و براي به توليد انبوه رساندن اين كيك‌ و شكلات‌ها به‌دنبال سرمايه‌گذار هستند. گفتني است محصول نهايي كالري‌اش مانند سس گوجه‌فرنگي البته از نوع بدون شكر آن، صفر است.

کد خبر 265903

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha