به گزارش ایسنا، سرلشکر صفوی در بازدید از از منطقه یکم دریایی ارتش با اشاره به تهدیدات احتمالی آینده اظهار کرد: مبداء تهدیدات احتمالی دریایی علیه ایران، احتمالا از دریای مدیترانه، دریای سرخ، اقیانوس هند تا دریای عمان و خلیج فارس خواهد بود و نیروهای مسلح ایران باید تهدیدات و ماجراجویی احتمالی دشمنان را از مبداء آن مورد هدف قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد: اگرچه دشمنان فرامنطقهای پس از شکست در عراق و افغانستان و غزه میدانند جمهوری اسلامی ایران قویتر از گذشته شده است و آنها ضعیفتر شدهاند.
وی با تاکید بر ضرورت تدوین راهبرد دریایی در بخش های مختلف،تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران با داشتن 2700 کیلومتر ساحل در دریای عمان و خلیج فارس و دریای خزر، ضرورت دارد که راهبرد دریایی را در بخش نظامی و غیر نظامی تدوین نماید.
صفوی ادامه داد: با توجه به تهدیدات احتمالی آینده که ماهیت دریا پایه و هواپایه خواهند داشت، باید هم راهبرد دریایی و هم راهبرد پدافند هوایی دفاع از کشور را تدوین کنیم که بخش نظامی این کار بر عهده نیروهای مسلح و بخش غیرنظامی آن بهعهده دولت است.
وی در تشریح اهمیت ژئوپلیتیکی خلیج فارس گفت: موقعیت ژئو استراتژیکی و ژئوپلیتیکی، منابع عظیم نفت و گاز، نقش فرهنگی و ایدئولوژیکی و بازار مصرف کالا و تسلیحات نظامی، از مهمترین عوامل اهمیت آفرین این منطقه است.
وی افزود: هر قدرت نظامی بحری که در اقیانوس هند و اطراف آن بخواهد عملیات نظامی وسیع زمینی، هوایی و یا دریایی انجام دهد، باید منطقه خلیج فارس، دریای عمان و دریای عرب را مورد توجه در استراتژی نظامی خود قرار دهد.
صفوی در بازدید از ناوشکن جماران با تقدیر از کارشناسان و متخصصان نیروی دریایی ارتش که با همت و نبوغ توانستند طی مدت کوتاهی تدبیر فرماندهی معظم کل قوا را عملیاتی کنند،اظهار کرد: ملت هوشمند ایران به فرزندان دلاور ارتشی و سپاهی خود که در دریای خروشان عمان و خلیج فارس از حیثیت و اقتدار و منافع ملی حفاظت و پاسداری می کنند، مباهات می کند.
نظر شما