چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۳
۰ نفر

فاطمه مطهری: هفته قبل درباره چگونگی حفظ بهتر میوه‌ها و شرایط نگهداری آنها برایتان گفتیم.

سبزیجات

اين هفته درباره برخي ديگر از صيفي‌جات و سبزي‌ها شما را راهنمايي مي‌كنيم؛ اينكه چطور مي‌توانيم زمان بيشتري از آنها در خانه‌هايمان نگهداري كنيم.

پياز، سير، موسير از جمله‌ سبزي‌هايي هستند كه احتياج به نگهداري در يخچال ندارند و كافي‌ است آنها را در محيطي خنك، تاريك و خشك نگهداري كنيد. مي‌توانيد پيازهايتان را برعكس به‌صورتي كه ريشه‌شان به سمت بالا باشد نگهداري كنيد. زمان خريد پياز فراموش نكنيد كه پيازهايي سالم بخريد كه جوانه زده نباشند تا عمر بيشتري داشته باشند.

سيب‌زميني نيز احتياج به محيط يخچال ندارد و در محيطي خنك و دور از رطوبت تا چند هفته سالم مي‌ماند. مي‌توانيد روي سيب‌زميني‌ها را با پارچه مشكي بپوشانيد تا مانع رسيدن نور به آنها شود يا اينكه چند عدد سيب درختي بين سيب‌زميني‌ها بگذاريد تا تازه‌تر بمانند.

سبزي‌ خوردن‌هايتان را هربار به مقداري كه مي‌خواهيد مصرف كنيد بشوييد و بقيه آنها را نشسته در ظرف در بسته درون يخچال نگهداري كنيد اگر سبزي‌هاي شسته‌تان زياد آمد، آنها را كاملا خشك كنيد و بعد در ظرف در بسته يا درون كيسه پارچه‌اي در يخچال قرار دهيد. بهتر است تره‌ها را از سبزي‌هاي شسته شده ديگر جدا كنيد چون تره خيلي زود فاسد و باعث خرابي باقي سبزي‌ها مي‌شود.

بادمجان و كدو هم بهتر است نشسته در داخل ظرف دربسته نگهداري شوند تا ديرتر خراب شوند.

براي تازه نگه داشتن كاهوها تا چند هفته، آنها را داخل دستمال يا روزنامه بپيچيد و در ظرفي دردار داخل يخچال نگهداري كنيد و هربار موقع استفاده چند برگ آن را جدا كنيد و بشوييد، يادتان باشد با چاقو كاهوهايتان را قطعه‌قطعه نكنيد چون باعث قهوه‌اي شدن سرهاي كاهو مي‌شود. سبزيجاتي مثل كلم‌سفيد، گل كلم و بروكلي را نيز مانند كاهو نگهداري كنيد.

اگر مي‌خواهيد از قارچ‌هايتان در مدت زمان بيشتري استفاده كنيد، مي‌توانيد آنها را شسته و بعد از خشك شدن كامل در كيسه بريزيد يا چند قطره آبليمو به آنها اضافه و در فريزر نگهداري كنيد. آبليمو باعث مي‌شود قارچ‌ها سياه نشوند. اگر قرار است طي يكي‌دو روز قارچ‌ها را مصرف كنيد آنها را در پاكت كاغذي درون يخچال نگهداري كنيد.

اگر مي‌خواهيد هويج‌هايتان ماندگاري بيشتري داشته باشند ساقه سبزشان را تا زمان مصرف جدا نكنيد و بدون شستن آنها را در يخچال يا محل خنك و مرطوب نگهداري كنيد. اگر يخچالتان فضاي زيادي دارد، مي‌توانيد هويج‌ها را با موادي مثل شن نرم از هم جدا كنيد. اين كار باعث ديرتر خراب شدن آنها مي‌شود. براي مصرف طولاني‌تر، هويج‌ها را شسته و در كيسه سوراخ‌دار در
فريزر نگهداري كنيد و تا 2 يا 3‌ماه از آنها استفاده كنيد.

کد خبر 274283

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار مهارت‌های زندگی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha