کامبیز سلطانی نژاد، در گفتوگو با ایرنا، افزود: این میزان فوت در مقایسه با مدت مشابه در سال قبل 1 / 31 درصد کاهش داشته است.
وی اظهار کرد: از آنجا که سوء مصرف و اعتیاد الکل در مصرف کننده با بروز اختلالات روانی همراه است، این موضوع میتواند زمینه ساز ایجاد بسیاری از حوادث و جرایم مانند سوانح رانندگی، حوادث کار، نزاعها و سایر آسیبهای اجتماعی در کشور شود.
سلطانی نژاد ، اختلال در قضاوت و نیز تأخیر در بروز واکنشهای مناسب و بهنگام را از موارد اختلالات روانی در معتادان به الکل عنوان کرد و گفت: به همین علت است که مصرف مشروبات الکلی زمینه ساز بسیاری از حوادث و نزاعهای خیابانی به شمار میآید.
مسئول امور آزمایشگاههای سازمان پزشکی قانونی، مصرف مشروبات الکلی در کشور را با پدیده سوء مصرف و اعتیاد به الکل همراه دانست که سبب گسترش اعتیاد و آسیبها به سلامت روان، بهداشت فردی و اجتماعی آسیبهای اجتماعی میشود.
سلطانی نژاد گفت: هر چند میزان مصرف مشروبات الکلی در کشور ما به علت مبانی شرعی و فرهنگی، پایینتر از دیگر کشورها است اما این معضل به دلیل گستردگی عوارض مصرف و نیز نقش آن در وقوع حوادث و جرایم مختلف به توجه جدی نیاز دارد.
عضو هیات علمی سازمان پزشکی قانونی اضافه کرد: در کشور ما بر اساس معیارهای شرعی و قانونی، هر گونه تولید، خرید و فروش، حمل و نگهداری و مصرف مشروبات الکلی ، ممنوع و مشمول مجازات است.
به گفته وی، تولید و توزیع مشروبات الکلی تقلبی در کشور، هر از گاهی با بروز مسمومیتهایی با متانول همراه است که این امر سبب مسمومیت، مرگ و میر و آسیبهای دایمی در سوء مصرف کنندگان این فرآوردهها میشود.
نظر شما