به گزارش مهر، دکتر علیرضا زالی با اشاره به اینکه پرداختی بر اساس تعرفههای کتاب ارزشگذاری نسبی خدمات به پزشکان صورت نگرفته است، اظهار داشت: بیمههای تکمیلی نتوانستند نقدینگی لازم را برای این کار طراحی کنند و پرداختها درحد شعار باقی مانده است.
رئيس كل سازمان نظام پزشكي ايران با بیان اینکه بالغ بر ۷۰ درصد درآمدها در بخش خصوصی بر مبنای مشارکت بیمههای تکمیلی بوده است، افزود: عملا پرداختی بر اساس این کتاب به پزشکان صورت نگرفته زیرا در بخش خصوصی اجرای این طرح مستلزم مشارکت فعالانه بیمههای تکمیلی بوده است.
زالی در خصوص تعداد خدمات قابل ارائه اذعان داشت: در مجموع ۵ هزار خدمت قابل تعریف بود که در هر دو بخش دولتی و خصوصی قابل انجام است و همه این خدمات از تواتر همگونی برخوردار نیستند.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران با اشاره به اینکه برخی از این خدمات متواتر و شایع هستند، افزود :حدود ۶ هزار و ۴۰۰ خدمت در نظام ارائه خدمات قابل پیشبینی است که ۱۴۰۰ خدمت دیگر باید مدلسازی شود که برخی قابل ادغام است و برخی باید تفکیک شود.
به گفته وی، کتاب ارزشگذاری نسبی خدمات توانسته برای اولین بار بخش زیادی از خدمات را دور هم احصا کند اما نه در بخش خصوصی و نه دولتی پزشکان نتوانستند از مزایای این کتاب بهرهمند شوند.
زالی با بیان اینکه فعلا هر بیمارستان خصوصی تهران تقریبا بین ۷ تا ۲۳ میلیاردتومان از بیمهها طلبکار هستند، تصریح کرد: این یک مشکل جدی است که در بخش خصوصی وجود دارد و در شهرستانها و مناطق سایر استانها نیز طبق اطلاعاتی که حاصل شده تغییرات این کتاب عملیاتی نشده و پرداختها بر این مبنا صورت نگرفته است
وی با توضیح اینکه کتاب ارزشگذاری نسبی خدمات بایداز ابتدای سال ۹۳ اجرایی میشد و جامعه پزشکی ۶ ماه تحمل و متانت به خرج داد تا بیمهها بتوانند مشکلات منابع خود را مرتفع کنند، اظهار داشت: گلایه جامعه پزشکی پابرجاست، ضمن اینکه بسیاری از اصلاحاتی که در ویرایش دوم انجام گرفته باز هم عملیاتی نشده است.
زالی یادآور شد: در ویراش دوم تعداد قابل توجهی از خدمات آورده شده و آن تعداد از اقلام خدماتی تعرفه ای که در ویرایش کتاب اول از قلم افتاده یا نیازبه اصلاح و تغییرات ویرایشی تکنیکی داشتند در کتاب جدید لحاظ شده و حدود ۳۶۰ تعرفه هم تغییر قابل توجهی کرده است.
نظر شما