اصغر کتابچی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از این تعداد فرودگاه،21 فرودگاه مرز هوایی، 25 فرودگاه داخلی و 8 فرودگاه بینالمللی هستند، افزود: شرکت فرودگاههای کشور برنامهای برای ساخت فرودگاه در دستور کار ندارد.
وی گفت: بر اساس استانداردهای بینالمللی از مجموع فرودگاههای کشور، 12 فرودگاه توجیه اقتصادی دارند و بقیه زیانده هستند.
کتابچی اضافه کرد: 90 درصد اعتبارات شرکت فرودگاههای کشور نیز در فرودگاههای فعال و پرتقاضا هزینه میشود.
مدیرعامل شرکت فرودگاههای کشور تعداد مسافران جابهجاشده در دو سال گذشته را 75 میلیون و 500 هزار نفر اعلام کرد و افزود: این میزان هر سال12 و 7 دهم درصد رشد داشته که 10 درصد بیش از برنامه تعیینشده برای این شرکت است.
وی افزود: در دو سال گذشته به 929 هزار و 632 پرواز خدمات نشست و برخاست ارائه شدهاست و 372 هزار و 730 پرواز عبوری از کشور نیز از خدمات این شرکت استفاده کردهاند.
به گفته کتابچی در دو سال گذشته 220 میلیارد تومان برای تکمیل طرحهای بهسازی فرودگاهها و خرید تجهیزات و نیز ساخت فرودگاه بینالمللی امامخمینی(ره) هزینه شدهاست.
وی با بیان اینکه شرکت فرودگاههای کشور، در روز به بیش از 410 پرواز عبوری از کشور خدمات میدهد، افزود: همه این خدمات در سطح استانداردهای بینالمللیاست و امیدواریم با افتتاح طرحهای دیگری در سالهای آینده شاهد افزایش تعداد این پروازها از آسمان کشور باشیم.
مدیرعامل شرکت فرودگاههای کشور همچنین با اشاره به اینکه در سال حدود 12 میلیون نفر از فرودگاه مهرآباد مسافرت میکنند، گفت: از این تعداد 2 میلیون نفر به مقاصد خارج از کشور و 10 میلیون نفر مربوط به سفرهای داخل کشور است.
کتابچی در پایان با اشاره به آمار بالای عبور مسافران داخلی از این فرودگاه، تصریح کرد: توسعه ترمینالهای 3 و 5 فرودگاه مهرآباد، با 2 میلیارد و 500 میلیون ریال سرمایهگذاری، ساماندهی ترمینالهای 4 و 6 و همچنین توسعه پارکینگ هواپیما و نیز بهسازی میدانی عوامل پروازی در این فرودگاه در حال انجام است.