دكتر اسماعيل كهرم با بيان اينكه ميانكاله قطعهاي از بهشت است، به خبرگزاري مهر گفت: در ميانكاله ۶۸ هزار هكتار انواع زيستگاهها و اكوسيستمهاي بينظير وجود دارد و زمستانها ۱۵۰ هزار بال پرنده مهاجر وارد اين منطقه ميشود و اين منطقه نخستين سايت رامسر در جهان است؛ بنابراين قطعا سرمايهگذاري گردشگري در آشوراده با تكيه بر ميانكاله است و اين معنايي به جز تخريب اين منطقه بينظير ندارد.
آنطور كه كهرم ميگويد در حال حاضر بيش از ۱۷۰ تشكل مردمنهاد كه شامل كارشناسان و متخصصان محيطزيست هستند، در نامهاي به رئيسجمهور خواستار توقف طرح گردشگري در آشوراده شدهاند. بنابراين نميتوان به اين سادگي تمام اين افراد را متوهم دانست و بر گردشگري در اين منطقه بكر و بينظير محيطزيست اصرار كرد. اين استاد دانشگاه، تصريح كرد: چنانچه مرزهاي گردشگري را در اين منطقه باز كنيم اين جزيره نابود خواهد شد.
يكشنبه گذشته معاون سرمايهگذاري سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري از پايان نتيجه مطالعات روي طرح گردشگري آشوراده تا دوماه آينده خبر داد و گفت: انتقاداتي كه به اين طرح ميشود، ناشي از وهم و تخيل منتقدان و مشاور ارشد سازمان حفاظت محيطزيست است. شيركوند تصريح كرد: من معتقدم كه هيچ شخص و نهادي به جز محيطزيست نظر كارشناسياش در اين زمينه پذيرفته نخواهد بود و نقدهايي كه برخي منتقدان در اين مورد انجام ميدهند، وهمانگيز است.
نظر شما