به گزارش روابط عمومي بنياد بركت،«محمدامين اسلامي»، مديرعامل شركت پاك كاغذ سبز در اين باره تأکید کرد: مطابق آزمایشات انجام شده در کشورهای پیشرفته، آثار سرطانزايي و بيماري در مصرف ظروف كاغذي به صفر رسیده است.
وی با بیان اینکه از حدود 10 سال پیش تاكنون صنعت پالپ مولدينگ در دنيا جايگزين صنايع پليمري شده است، افزود: شرکت پاک کاغذ سبز براي اولين بار در سال 87 به منظور واردات 4 خط توليدي و ماشينآلات مورد نياز اين صنعت با اعتباري بالغ بر يك ميليون يورو نسبت به توليد محصولات سبز اقدام كرد اما کمبود نقدینگی در بازار سرمایه، معوقات بانکی و نیز مشکلات اقتصادی ناشی از تحریمها تاکنون اجازهی فعالیت جدی به ما نداده بود.
اسلامی تصریح کرد: در چنین شرایطی، بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در چارچوب مأموریتهای خود برای توانمندسازی شرکتهای تولیدی در مناطق محروم به کمک ما شتافت و با مشاركت 49 درصدي خود و تزريق بخشي از منابع مالي مورد نیاز به ميزان 2 ميليارد و 258 ميليون تومان موجب شد تا شرکت پاک کاغذ سبز بتواند از ظرفیت کامل تولیدی خود استفاده کند.
وی گفت: با مرتفع شدن مشكلات ناشي از كمبود نقدينگي، از این پس سالانه بالغ بر 1000 تن ظروف يكبار مصرف كاغذي و ظروف بستهبندي تخم مرغ در شرکت ما توليد خواهد شد.
به گفتهی مديرعامل شركت پاك كاغذ سبز، خط دوم توليد ظروف كاغذي این شرکت نیز به زودي راهاندازي ميشود تا در نتیجهی آن، شمار افراد شاغل در کارخانه از 25 نفر در حال حاضر به 50 نفر افزایش یابد.
اسلامی اظهار اميدواري كرد با توجه به خطرات جاني مصرف محصولات پليمري براي مصرفكنندگان، توليد ظروف يكبارمصرف كاغذي بتواند جايگزين مناسبي براي آنها در ایران شود.
این تولیدکنندهی ایرانی گفت: در حال حاضر كشورهاي حاشيهی خليج فارس نیز بازارهاي مناسبي براي صادرت اين محصولات تلقي ميشوند اما تحقق اين امر در گروی افزایش سرمایهگذاری و تولیدات در این زمینه است.
شركت پاک کاغذ سبز در منطقهی محروم استان مازندران واقع شده و مشاركت بنياد بركت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، به عنوان سهامدار 49 درصدی باعث شده است اکنون توليد در دو بخش بستهبنديهاي صنعتي شامل شانههاي تخم مرغ به صورت دردار و فانتزي، و بستهبندي هاي لوازم خانگي و الكترونيكي و نیز توليد ظروف يكبار مصرف كاغذي برای صنايع غذايي محقق شود.
نظر شما