دليل خاكستري شدن اين ساندويچ اين است كه در تهيه نان آن نوعي حبوب خاكستري رنگ با نامDapple Grey استفاده ميشود.
گفتني است تا به حال برگرهاي مشكي، آبي و صورتي نيز توليد شده است.
The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393نیویورک: رستورانهای زنجیرهای مکدونالد در چین چند روزی است که نوعی برگر خاکستری با نام چاینابرگر وارد منوهای خود کردهاند.
دليل خاكستري شدن اين ساندويچ اين است كه در تهيه نان آن نوعي حبوب خاكستري رنگ با نامDapple Grey استفاده ميشود.
گفتني است تا به حال برگرهاي مشكي، آبي و صورتي نيز توليد شده است.
نظر شما