به گزارش ایسنا، بنابر آخرین آمارها، کمتر از 400 میلیون لیتر دیگر از بنزین 700 تومانی در کارتهای سوخت باقی مانده که بیش از 300 میلیون لیتر آن مربوط به خودروهای نظامی و انتظامی است که سهمیه داشتهاند و باید گفت که بیشتر مردم سهمیه 700 تومانی خود را مصرف کردهاند.
بر اساس اعلام وزارت نفت عرضه تکنرخی بنزین از جمله اهداف کلانی است که بهعنوان موفقیتی مهم به ثمر نشسته تا جایی که به گفته سید ناصر سجادی - مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران - عرضه تکنرخی فرآوردههای گام و موفقیتی مهم در کارنامه این شرکت است و با این اتفاق مهم، بخش عمدهای از مشکلات مربوط به نظارت و کنترل این فرآورده نفتی، تسویه حساب و تعامل با صاحبان مجاری عرضه سوخت، حل و فصل شد.
وی با اشاره به سامانه هوشمند سوخت اظهار کرد: عرضه بنزین براساس این سامانه صورت میگیرد و با اینکه بعد از تکنرخی شدن بنزین (1000 تومان) مردم کمتر از کارتهای سوخت خود استفاده کردهاند، اما تصمیمی درباره سامانه هوشمند سوخت گرفته نشده است و عرضه بنزین برپایه قبل و با بهرهگیری از این سامانه انجام میشود.
سجادی در خصوص احتمال اخذ مبلغ اضافی از رانندگانی که با استفاده از کارت جایگاهداران سوختگیری میکنند، گفت: دولت موافق این روند نیست و تمایل ندارد وجه اضافی از رانندگان گرفته شود.
بهطور کلی میتوان گفت که اتمام سهمیههای بنزین به معنای پایان عمر کارتهای سوخت نیست و مالکان خودرو برای سوختگیری همچنان باید از کارت سوخت شخصی و در صورت همراه نداشتن آن، از کارت سوخت جایگاهداران استفاده کنند.
نظر شما