همشهری آنلاین: محققان، کلاس درس خورشیدی سیار را برای افزایش سواد دیجیتالی افراد در آفریقا طراحی کرده‌اند.

طراحی کلاس‌های درس خورشیدی در آفریقا

به گزارش ایسنا، در مناطق دور افتاده آفریقا، کلاس‌های درس گاهی به سختی پیدا می‌شود، اما محققان کلاس درس خورشیدی طراحی کرده‌اند که می‌توان در مناطق دورافتاده هم از آن استفاده کرد.

DigiTruck، کلاس درس مجهز به پنل‌های خورشیدی است که 12.2 مترمربع مساحت دارد و حمل ‌و نقل آن با یک کانتینر بر روی یک تریلر انجام می‌شود.

بیش از 75 درصد جمعیت آفریقا در جوامع روستایی زندگی می‌کنند که مانع بزرگی برای رشد و پیشرفت افراد است.

فناوری اطلاعات و ارتباطات مدرن، همراه با ارائه راه‌حل‌هایی با انرژی خورشیدی مانند DigiTruck، باعث شده تا این شکاف دیجیتالی به همراه آموزش با کیفیت به جوامع از راه دور برداشته شود.

محققان موفق به توسعه یک کلاس سیار دیجیتالی شده‌اند که توان مورد نیاز را از خورشید دریافت می‌کند و قادر است در مناطق روستایی و دورافتاده آفریقا سفر کند و فناوری‌های دیجیتال را به دانش‌آموزان آفریقایی آموزش دهد.

سازمان غیرانتفاعی Close the Gap با همکاری دو شرکت Arrow Electronics و Hoops of Hope پروژه DigiTruck را برای حل مشکل سواد دیجیتالی در کشورهای آفریقایی ارائه کرده‌اند.

این کلاس 18 دانش‌آموز را همزمان در خود جای می‌دهد و تجهیزاتی نظیر 20 لپ‌تاپ، چاپگر و یک صفحه نمایش LED دارد.

کلاس درس سیار درهای فولادی و پنجره‌های کرکره‌ای برای امنیت دارد و پنل‌های خورشیدی آن قادر به تامین انرژی برای چند روز است و این موضوع برای روستاهایی که دسترسی به شبکه برق ندارند بسیار مهم است. در صورت نیاز می‌توان از این کلاس سیار برای کارهای مختلف استفاده کرد؛ از جمله مرکز بهداشت و یا در مراکز آموزشی.

نمونه اولیه این کلاس درس مدرن در منطقه محروم و در مکانی است که کودکان نیازمند کمک هستند.

در سال 2016 قرار است این کلاس سیار به محل دیگری منتقل شود و برنامه ساخت چندین DigiTruck در سراسر آفریقا در حال بررسی است.

کد خبر 319380

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار محیط زیست

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha