به گزارش فارس، سید حسن حسینی مدیر کل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «روند کلی اعلام ظرفیتها در آزمون استخدامی آموزش و پرورش چگونه بود؟»، اظهار داشت: از مجموع حدود 177 هزار نفری که در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردند، برای 3700 نفر سهمیه در نظر گرفته شد که مابقی آن تا پنج هزار نفر مربوط به خانواده شهدا و ایثارگران است.
وی افزود: هر داوطلبی که در آزمون استخدامی شرکت کرد و توانست حد نصاب یعنی بالاترین نمره را در استان یا محل مورد نظر کسب کند، مشخص و در نهایت 3 برابر ظرفیت مطابق قانون اسامی پذیرفته شدگان اعلام شد.
حسینی با اشاره به پذیرش اولیه داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش به فارس گفت: در مرحله نخست مطابق قانون، نمره آزمون در پذیرش 70 درصد و نمره مصاحبه 30 درصد در اعلام نتیجه نهایی موثر بود و که پس از سنجشهای مورد نظر، نفرات نهایی مشخص شدند.
وی افزود: سازمان سنجش آموزش کشور پس از دریافت اطلاعات از آموزش و پرورش، افرادی که بالاترین نمرات را کسب کرده بودند به عنوان نفرات نهایی پذیرفته شده در آزمون استخدامی آموزش و پرورش معرفی کرد.
- در مجموع 3183 نفر از 3700 نفر پذیرفته شدند/ 517 ظرفیت خالی ماند
مدیر کل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش به تعداد نفرات قطعی پذیرفته شده اشاره و تصریح کرد: اکنون 3183 نفر از مجموع 3700 نفر به عنوان پذیرفته شده نهایی معرفی شدند و 517 نفر از ظرفیت مورد نظر خالی ماند.
- سهمیه افراد پذیرفته نشده در گزینش حفظ میشود
وی در پاسخ به این پرسش که «اگر از نفرات معرفی شده تعدادی در مرحله گزینش پذیرفته نشوند شرایط چگونه خواهد بود؟»، اظهار کرد: اگر افرادی در گزینش مورد قبول واقع نشوند، سهمیه آنها را حفظ میکنیم.
وی افزود: مطابق آنچه در قانون وجود دارد اگر فردی در مرحله اول گزینش پذیرفته نشود میتواند تقاضای تجدید نظر دهد و در مراحل بعدی هم حتی در دیوان عدالت اداری میتواند پیگیر این موضوع باشد، به همین دلایل سهمیه این افراد حفظ میشود تا تعیین تکلیف نهایی شوند.
- 517 سهمیه خالی آزمون برای آموزش و پرورش حفظ میشود
حسینی در پاسخ به این پرسش خبرنگار فارس که «آیا آن 517 سهمیهای که ظرفیتش خالی مانده دیگر در اختیار آموزش و پرورش نخواهد بود؟»، خاطرنشان کرد: خیر، این سهمیه مطابق قانون برای آموزش و پرورش باقی خواهد ماند تا در مراحل بعدی از آن استفاده شود.
- هزینههای آموزش با دانشگاه فرهنگیان است
وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه «گفته شده هزینههای آموزش افراد پذیرفته شده تا 10 میلیون تومان در نظر گرفته شده و اگر فردی در مناطقی باشد که توان پرداخت این هزینه را نداشته باشد شرایط چگونه خواهد بود؟»، گفت: معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در این خصوص با دانشگاه فرهنگیان جلساتی را داشته است.
مدیر کل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه موضوع هزینه به لحاظ آنکه دانشگاه فرهنگیان آموزش دهنده خواهد بود باید از این دانشگاه پرسیده شود، گفت: افراد پذیرفته شده یک هزینه آموزش شامل اساتید و کلاس درس دارند و یک هزینه مربوط به خوراک و خوابگاه آنهاست.
وی افزود: اگر آموزش و پرورش به دانشجویان متعهد به خدمت خود خوابگاه میدهد به لحاظ این است که آن افراد در استخدام آموزش و پرورش هستند اما این افراد جدید هنوز به استخدام آموزش و پرورش در نیامدهاند.
- احکام افراد ورودی جدید پس از پایان آموزش صادر میشود
حسینی با تأکید بر اینکه احکام استخدامی نفرات جدید ورودی به آموزش و پرورش پس از دوره آموزشی یکساله صادر خواهد شد، تصریح کرد: مطابق مجوز استخدامی که به آموزش و پرورش داده شده است، صدور احکام استخدامی این افراد جدید پس از برگزاری آزمون، مصاحبه و آموزش یکساله در صورت موفقیت در آموزش خواهد بود.
وی در خصوص اینکه میتوانند برای پایین آوردن هزینه به برخی داوطلبان کمک کنند، عنوان کرد: در دستگاههای دولتی برای هر هزینهای که انجام میشود باید استناد قانونی وجود داشته باشد.
مدیر کل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس تصریح کرد: این پنج هزار سهمیه استخدامی از 32 استان کشور هستند و ممکن است در 10 پردیس دانشگاهی کلاسهای آموزشی برگزار شود، ضمن اینکه یک سری از هزینهها را آموزش و پرورش میتواند به دانشگاه فرهنگیان کمک کند.
نظر شما