به گزارش ایسنا، انجمن عکاسان ایران به موجب ماده 10 اساسنامه 21 اسفند ماه سال 1394 از ساعت 10 تا 13 در سالن شهناز خانه هنرمندان ایران اقدام به برگزاری مجمع عمومی عادی کرد که به دلیل به حد نصاب نرسیدن اعضای مجمع (561 نفر)، نوبت دوم مجمع عمومی 18 فروردین 95 برگزار شد.
تشکیل این مجمع به منظور انتخاب هفت عضو اصلی، سه عضو علیالبدل در ترکیب هیأت مدیره انجمن و یک بازرس و یک بازرس علیالبدل و موارد دیگر مندرج در اساسنامه صورت گرفت.
پس از پخش کلیپی از اولین مجمع انجمن در سال ۱۳۸۸ و گفتوگو با تعدادی از عکاسان، علی قلمسیاه که اجرای برنامه را برعهده داشت از رؤسای سنی شامل اسماعیل عباسی، شهابالدین عادل، مرتضی پورصمدی، افشین بختیار و علی کاوه برای نظارت بر روند رایگیری دعوت کرد که حاضران با بالابردن دستهایشان، اعضای رؤسای سنی را تایید کردند.علی کاوه به عنوان رئیس،شهابالدین عادل به عنوان منشی و اسماعیل عباسی و مرتضی پورصمد به عنوان دو ناظر این برنامه انتخاب شدند. پس از آن بیانیه انجمن از سوی قلم سیاه قرائت شد.
در این مجمع مسعود زنده روح کرمانی - رئیس هیات مدیره انجمن عکاسان ایران - ضمن تشکر از دو نماینده وزارت کشور برای حضور در این مراسم گفت: برای برنامهریزی و دستیابی به اهداف دوازدهگانه انجمن در حول محورهای گسترش هنر عکاسی و بالا بردن سطح هنری، علمی، فرهنگی، آموزشی و کاربردی عکاسی در سطح ملی، ایجاد ارتباط و تفاهم و مشارکت با مراجع هنری، حمایت و هدایت از حقوق معنوی و مادی عکاسان، همچنین حمایتهای صنفی نسبت به اعضا و ایجاد بسترهای محتوایی برای آنها باید اقدامات لازم درنظر گرفته میشد.
او همچنین در مورد دیگر حمایتهای صنفی نسبت به اعضا گفت: در زمینه امکان عکاسی در سطح شهر کمیته روابط عمومی چندین جلسه با نیروی انتظامی و ناجی هنر برای سهولت بیشتر عکاسی در سطح شهرها داشتیم و حتی در یکی از برنامههای محتوایی خود در سال 94 مبنا و شعار 10 روز با عکاسان ایران در این مورد انتخاب شد. در زمینه رفع مشکلات بیمه اعضا با پیگیری کمیته رفاهی در سال 93 تفاهمنامهای با صندوق اعتباری هنر به امضا رسید و از طریق انجمن تاکنون 148 نفر از اعضای انجمن عکاسان و سه انجمن تخصصی عکاسی دیگر بیمه شدهاند.
زنده روح کرمانی افزود: امکان جذب سرمایه اولیه برای اجرای پروژههای عکاسی در کمیته رفاهی طرحی در حال تدوین است که با شناسایی و تأیید طرح توسط کمیته راهبردی انجمن عکاسان ایران و همکاری صندوق اعتباری هنر، سرمایهگذارانی از بخش خصوصی، نیمه دولتی و دولتی برای اجرای پروژه و چاپ کتاب برای هنرمند عکاس امکان مالی را فراهم کنند. در بخش حمایت و هدایت حقوقی از عکاسان و اعضا در طی سه سال گذشته تعداد 25 مورد شکایت یا ادعای خسارت از سوی شاکیان به کمیته حقوقی انجمن ارجاع که اکثرا به تفاهم رسیده اما در سال جاری دو پرونده در حال بررسی است که احتمال رسیدگی مقامات قضایی در این خصوص وجود دارد. از سال 92 تاکنون در شش مقطع زمانی توسط کمیته عضویت انجمن تعداد 468 نفر عکاس به اعضای انجمن اضافه شدهاند.
این عکاس سپس به دیگر موارد انجام شده در بخش ایجاد بسترهای محتوایی برای اعضا اشاره کرد و گفت: از سال 1390 هیأت مدیره انجمن عکاسان ایران به دنبال راهکار محتوایی برای اعضا و همچنین جامعه عکاسی ایران بود و از آنجا که دوسالانه عکاسی در برنامههای اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گنجانده شده بود و انجمن و اداره کل هنرهای تجسمی به توافقی نرسیده بودند، انجمن عکاسان ایران دست به برنامهریزی یک ابتکار جدید و برنامهای مستقل به نام 10 روز با عکاسان ایران زد و اولین دوره آن را در سال 91 قبل از به رسمیت رسیدن از سوی وزارت کشور به اجرا در آورد که مورد توجه علاقهمندان و عکاسان قرار گرفت.این برنامه در سالهای بعد جزو برنامههای روتین انجمن قرار گرفت و تاکنون چهار دوره آن برگزار شده است.
این عکاس ادامه داد: هدف از این برنامه ایجاد بسترهای فرهنگی، هنری، آموزشی و ارتباط عکاسان و اعضا با یکدیگر است. نمایشگاه دوره اول این برنامه در شهرستان بیرجند به نمایش درآمد و از دوره سوم به دلیل گستردگی ژانرهای عکاسی و نیاز به آشنایی بیشتر جامعه با عکاسان و ایدههای گوناگون آنان 10 روز با عکاسان با همکاری شش انجمن تخصصی عکاسی برگزار شد که طبعا برنامههای آن نیز گسترش یافت. همچنین با هماهنگی و همکاری انجمن با سایر بخشهای خصوصی و دولتی توانست در سال 93 سیزدهمین دوسالانه عکس ایران و اولین سمینار آموزشی عکاسی تبلیغاتی و حیات وحش را برگزار کند.
در ادامه سعید دستوری گزارشی از وضعیت خزانه انجمن عکاسان را ارائه کرد. همچنین یکی از اعضای انجمن عکاسان ایران، پارسا ستودهنیا که از یک سال گذشته مسئولیت راهاندازی سایت جدید انجمن را برعهده گرفته، در مورد وضعیت این سایت توضیح داد.
در بخش دیگری از این برنامه نامزدهای هیات مدیره و بازرس انجمن عکاسان ایران با حضور روی سن به معرفی خود و اهدافشان پرداختند.
در پایان اعضای حاضر در سالن رای خود را در صندوق انداختند که پس از شمارش آرا، مسعود زنده روح کرمانی با 80 رای، سیفالله صمدیان با ۶۴ رای، محمدمهدی رحیمیان با 57 رای، حسن غفاری با 56 رای، فرزاد هاشمی با 54 رای، ابراهیم صافی با 46 رای و افشین شاهرودی با 46 رای به عنوان اعضای اصلی، مجید ناگهی، سعید دستوری و عباس میرهاشمی به عنوان اعضای علیالبدل و همچنین کمالالدین شاهرخ به عنوان بازرس اصلی و بابک برزویه به عنوان بازرس علیالبدل انتخاب شدند.
نظر شما