به گزارش سیتنا، دکتر محمود واعظی با برشمردن برخی شاخصهای مهم و اثرگذار بر جریان توسعه و از جمله نقش ارتباطات و فناوری اطلاعات بر آن، گفت: توسعه اقتصادی و اجتماعی باید در جهت تقویت صلح و عدالت و کاهش جرم و جنایت در جوامع انسانی شود
وی با اشاره به جایگاه و نقش برخی کشورهای جهان در ایجاد یا از بین بردن صلح و ثبات و جرم و جنایت، گفت: در این راستا همه کشورها اعم از کشورهای توسعه یافته یا در حال توسعه مسئولیت سنگین و نقش جدی دارند.
واعظی ضمن تاکید بر نقش دولتها در راهبری اینترنت، گفت: بهرهبرداری از ارتباطات و فناوری اطلاعات باید زمینهساز تحقق یک جامعه و اقتصاد دانشبنیان، رشد فرهنگی، ارتقای علمی و کاهش شکاف اجتماعی جوامع و شکوفایی اقتصادی آنها شود.
وی در ادامه با پیشران خواندن ICT برای توسعه جوامع مختلف و از جمله ایران، گفت: دیدگاه جمهوری اسلامی ایران نسبت به موضوع ICT همان نقش محوری و زیربنایی این فناوری در جریان توسعه بوده و در حال حاضر برنامههای توسعهای و زیرساختی این فناوری را در جهت رونق کسب و کار و ایجاد اشتغال برای جوانان کشور هدایت کرده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام این موضوع که توسعه ICT از جمله اولویتها و سیاستهای اصلی دولت تدبیر و امید و شخص ریاست جمهوری اسلامی ایران است، گفت: بر همین اساس توانستیم در این دولت ضمن توجه به بومیسازی فرایندها و فعالیتهای به روز جهان در حوزه ICT و تلاش برای انتقال دانش آن به کشور، به سراسری کردن نسل سوم و چهارم تلفن همراه، افزایش کاربران اینترنتی و دامنه نفوذ آن، سرمایهگذاری در حوزه ارتباطات روستایی و رساندن اینترنت پرسرعت به بسیاری از روستاهای کشور، تکمیل و ارایه خدمات مبتنی بر شبکه ملی اطلاعات و دولت الکترونیک، آموزشهای الکترونیکی، سلامت الکترونیک و حمایت از ایدهها در جهت تولید محتوای بومی بپردازیم.
واعظی در پایان روند توسعه این حوزه را در برنامههای بعدی کشور نیز مهم و اساسی و دارای اولویت خوانده و به ارایه مستنداتی در حوزه عملکرد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پرداخت.
گفتنی است؛ فروم جامعه اطلاعاتی 2016 ژنو که از 13 اردیبهشت ماه آغاز شده است تا 17 ادیبهشت ماه ادامه پیدا میکند و سایر مقامات رسمی اجرایی و دانشگاهی ایران نیز به ارائه مطالب خواهند پرداخت.
نظر شما