پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: هنردوستان و علاقه‌مندان به گالری‌گردی می‌توانند برای بهره بردن از برنامه‌های متنوع و نمایشگاه‌های تجسمی به مراکز هنری پایتخت مراجعه کنند.

گالری های تهران

به گزارش ایسنا، نمایشگاه «کرنش به حافظ» آثار گونتر اوکر - هنرمند آلمانی - پس از شیراز، در موزه امام علی (ع) تهران برگزار می‌شود. این آثار با الهام و تحت تأثیر غزلیات حافظ خلق شده‌اند. در این نمایشگاه 42 اثر چاپ از اوکر براساس 30 غزل حافظ به نمایش گذاشته می‌شود.

مراسم افتتاحیه این نمایشگاه با حضور مسؤولان هنری ایران، گونتر اوکر و جمعی از مجموعه‌داران آلمانی و هنرمندان ساعت 18 روز شنبه 18 اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.

گالری آرته

نمایشگاه گروهی نقاشی «اُورپینتینگ» با نگاهی متفاوت به عکس و نقاشی برگزار می‌شود. در این نمایشگاه که به کوشش آتنا فریدونی و امین فخارزاده برگزار می‌شود، تخریب تصویر عکاسانه منجر به ساخت تصویری جدید از دریچه‌ی نقاشی می‌شود. در این گذر، هدف استفاده از عکاسی برای نقاشی کردن نیست، بلکه از نقاشی برای راه یافتن به دل عکس استفاده شده است.

در این نمایشگاه آثاری از حجت اعظم‌پور، محسن انجم شعاع، شادی سعیدی، مصطفی سلطانی، سارا صابری، شیرین عربی، امین فخارزاده، آتنا فریدونی، کژال فخری و حسین کرمی به‌نمایش گذاشته می‌شود.

نمایشگاه گروهی نقاشی‌های «اُورپینتینگ» از 17 تا 26 اردیبهشت از ساعت 16 تا 20 در نگارخانه «آرته» به نشانی بزرگراه کردستان، جنوب، شیراز جنوبی، بلوار علیخانی، خیابان گلستان، 12 متری دوم، شماره 3 میزبان علاقه‌مندان است.

فرهنگسرای ارسباران

نمایشگاه تصویرگر و نویسنده سوییسی، آلبرتین و ژرمانو زولو با عنوان «تصویرسازی کتاب‌های مصور از سوییس» از 17 تا 29 اردیبهشت‌ماه برپا می‌شود. در این نمایشگاه 70 اثر در ابعاد مختلف از شش کتاب به نویسندگی ژرمانو و تصویرگری آلبرتین زولو در معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

علاقه‌مندان برای دیدن این نمایشگاه می‌توانند به فرهنگسرای ارسباران به نشانی خیابان شریعتی، سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند.

گالری ترانه باران

نمایشگاه نقاشی‌خط‌های جعفر سروی با عنوان «آشوب هندسی ۴» افتتاح شد. در این نمایشگاه ۱۷ اثر نقاشی‌خط از چهارمین مجموعه «آشوب هندسی» به نمایش درآمده است. بیشتر این آثار ۱۴۰ در ۱۴۰ سانتی‌متر هستند و با تکنیک ترکیب مواد و اکریلیک کار شده‎اند.

نمایشگاه «آشوب هندسی ۴» تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه در گالری «ترانه باران» به نشانی خیابان شریعتی، پل رومی، خیابان شریفی‌منش، نبش کوچه لادن، شماره ۲۷، واحد ۲ میزبان علاقه‌مندان است.

گالری ایده پارسی

یک نمایشگاه گروهی نقاشی با عنوان «مهاجر» درباره مهاجرت در گالری «ایده پارسی» برگزار می‌شود. در این نمایشگاه که توسط الناز صباغ‌پور گردآوری شده، آثار نقاشی 16 نفر از نقاشان معاصر به‌نمایش گذاشته می‌شود. هنرمندان شرکت‌کننده در این نمایشگاه درک خود را از مفهوم «مهاجرت» در آثارشان به تصویر کشیده‌اند.

کیانا اسکندری، بابک بیداریان، مصطفی ترابی، نسرین جعفری، علیرضا چمک، زهره حاتمی‌پور، فرامرز خانی، حمید زارع، الناز صباغپور، محمود طاهری نصر، نجوا عرفانی، فرحانه علوی، رزا کاشانی، شیرین میرجمالی، جابر نصیری‌الحسینی و هما همایونی، هنرمندان حاضر در این نمایشگاه هستند.

این نمایشگاه 17 اردیبهشت‌ماه ساعت 17 تا 21 در گالری «ایده پارسی» به نشانی شریعتی، خیابان دولت، نرسیده به سه‌راه نشاط، کوچه الله‌ر‌وردی آذر، شماره ۲۸ افتتاح می‌شود و تا 22 اردیبهشت هر روز (به‌جز پنجشنبه‌ها) از ساعت 17 تا 20 میزبان علاقه‌مندان به هنر خواهد بود.

فرهنگسرای نیاوران

نمایشگاه پرتره‌نگاری از مشاهیر موسیقی ایران 16 اردیبهشت‌ماه در فضای باز مجموعه فرهنگسرای نیاوران گشایش خواهد یافت. این نمایشگاه پاسداشتی است از هنرمندان بزرگ و برجسته موسیقی اصیل و کلاسیک ایرانی که سال‌ها نغمه‌ساز ترانه‌های ماندگار سرزمین‌مان بوده‌اند.

در این نمایشگاه، چهره‌ی 15 نفر از مشاهیر موسیقی ایران در ابعادی بزرگ در فضای باز فرهنگسرای نیاوران چیده خواهد شد. چهره غلامحسین بنان، محمدرضا لطفی، جلال ذوالفنون، پرویز مشکاتیان، لوریس چکناواریان، محمدرضا شجریان، شهرام ناظری، حسین علیزاده، بیژن کامکار، ارسلان کامکار، کیخسرو پورناظری، کیهان کلهر، مجید درخشانی، کیوان ساکت و شهرداد روحانی در این نمایشگاه دیده می‌شود و در مراسم رونمایی از این آثار با حضور هنرمندان و اهالی موسیقی، یاد و خاطره‌شان ارج نهاده خواهد شد.

نمایش عمومی آثار تا 26 اردیبهشت‌ماه در فرهنگسرای نیاوران ادامه خواهد داشت.

گالری هنر امروز

مجموعه‌ای از تصویرگری‌های قباد شیوا براساس افسانه‌های قدیمی به‌نمایش درمی‌آید. در این نمایشگاه، تعدادی از تصویرگری‌های این هنرمند برای افسانه‌های ایرانی که در مجموعه‌ای به کوشش کاظم سادات اشکوری منتشر شده بود، به‌نمایش گذاشته می‌شود.

نمایشگاه آثار قباد شیوا با همکاری موسسه هنرمندان پیشکسوت 16 اردیبهشت‌ماه از ساعت 16 تا 20 در گالری بین‌المللی «هنر امروز» به نشانی میرداماد، بعد از میدان محسنی، به سمت شریعتی، خیابان رودبار (جنوبی-شرقی)، نبش کوچه لشگرک، شماره 19 افتتاح می‌شود.

جمعیت دفاع از کودکان کار و خیابان

نسیم کایدی با حضور در جمع‌های کارگری، پرتره‌هایی را از این قشر جامعه در قاب دوربین به ثبت رسانده و بخشی از این مجموعه را در نخستین نمایشگاه انفرادی‌اش به‌نمایش گذاشته است. در این نمایشگاه حدود 100 عکس از این مجموعه انتخاب شده که کاملا مستند و اجتماعی هستند و پرتره‌ای از کارگران در فضای کار را به‌نمایش می‌گذارند.

نمایشگاه این هنرمند تا 17 اردیبهشت‌ماه در محل پروژه جمعیت دفاع از کودکان کار و خیابان به نشانی بزرگراه نواب جنوبی، خروجی شهید چراغی، خیابان شهید غلامرضایی (زمزم سابق)، کوچه پیرمرادی، خیابان متین، بعد از کوچه طاهری، شماره 53 میزبان علاقه‌مندان است.

گالری شمس

نمایشگاهی از آثار هنرمندان مربوط به دوره‌های قدیم تا امروز، در گالری «شمس» برپا می‌شود.

در این نمایشگاه آثاری از آیدین آغداشلو، قوللر آقاسی، نصرالله افجه‌ای، بیوک احمری، محمد احصایی، احمد اسفندیاری، ناصر اویسی، پروانه اعتمادی، امیرحسین امیرجلالی، صفورا اسماعیل‌نژاد، رضا بانگیز، صادق تبریزی، بهمن جلالی، علی جمشیدی، بهرام دبیری، علی دقیق، رضا درخشانی، مریم رحمانی، ابوالقاسم سعیدی، مریم سالور، سهراب سپهری، جلال شباهنگی، عربعلی شروه، علی‌اکبر صنعتی، ناصر عصار، مسعود عربشاهی، ناصر عزیزی، یحیی فیوضی، هراج کاراپتیان، سیاوش کسرایی، پرویز کلانتری، فرهاد گاوزن، فریده لاشایی، سیراک ملکنیان، رضا مافی، حسین محجوبی، فرامرز مختارپور، کیوان مکری، احمد نصراللهی و هاکوپیان به‌نمایش گذاشته می‌شود.

گشایش این نمایشگاه 24 اردیبهشت‌ماه ساعت 16 تا 20 در گالری «شمس» به نشانی نیاوران، ضلع غربی فرهنگسرای نیاوران، کوچه خان سفید، شماره 10 خواهد بود و علاقه‌مندان می‌توانند هر روز (به‌جز پنجشنبه‌ها) از ساعت 15 تا 19 از آثار آن دیدن کنند.

فرهنگسرای نیاوران

نمایشگاه هنرمندان «ماه مهر» با ارائه آثار سه گروه از شاگردان پرویز تناولی در گالری‌های شماره 1 و 2 فرهنگسرای نیاوران برپا شده است.

دراین نمایشگاه آثار هنرمندان در سه گروه به نمایش درمی‌آید. «عالم پیشگامان» آثار بسیار متنوع از 14 هنرمند مجسمه‌ساز است که در قالب پروژه‌ای با همین نام زیر نظر استاد پرویز تناولی با آثاری ملهم از پیشگامان هنر معاصر شکل گرفته است.

همچنین آثار گروه‌های «زیگماتور» (مجسمه‌های کوچک) و گروه «دات» (جواهرات) شامل آثار 24 هنرجویی است که زیر نظر استاد تناولی مسیر تجربیات هنری خود را دنبال می‌کنند. این آثار شامل مجسمه‌های کوچک و جواهرات است که برای عموم به نمایش گذاشته شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند تا 20 اردیبهشت‌ماه هر روز از ساعت 10 تا 21 و روزهای تعطیل از ساعت 14 تا 21 از این نمایشگاه در فرهنگسرای نیاوران بازدید کنند.

نگارخانه سهراب

نگارخانه «سهراب» حدود 69 اثر از یادگاری‌های هنر دوران قاجار شامل آثاری از هنر نقاشی پشت شیشه را به نمایش گذاشته است. در این نمایشگاه آثاری از دوران قاجار و نیز آثاری از هنرمندانی که در سال‌های گذشته به خلق آثاری روی شیشه پرداخته‌اند، به‌نمایش درآمده است.

این نمایشگاه تا 21 اردیبهشت‌ماه از ساعت 17 تا 21 در گالری «سهراب» به نشانی خیابان خرمشهر، خیابان عربعلی، کوچه سوم، فلکه سوم نیلوفر، پلاک 15، واحد 1 میزبان علاقه‌مندان است.

خانه کاریکاتور

خانه کاریکاتور نمایشگاه انفرادی آثار کارتون‌ مطبوعاتی «جواد تکجو» را برپا کرده است. جواد تکجو متولد سال 1364 و فارغ‌التحصیل رشته نقشه‌برداری است. او تا کنون سه نمایشگاه انفرادی و 20 نمایشگاه گروهی برگزار کرده است.

علاقه‌مندان برای دیدن این نمایشگاه می‌توانند از 9 تا 19 اردیبهشت‌ماه 1395 از ساعت 9 تا 17 به نشانی تهران، خیابان شریعتی، تقاطع همت، خیابان گل نبی غربی، بعد از میدان شهید احمدی روشن (کتابی)، شماره 44، خانه کاریکاتور مراجعه کنند.

گالری آتبین

مانی مهرزاد نقاشی‌های خود را که با الهام از شاهنامه فردوسی و برداشت شخصی‌اش از این اثر کشیده است، به‌نمایش گذاشته است. در نمایشگاه «سواران گمشده» مجموعه‌ای از نقاشی‌های این هنرمند که با الهام از فضای حماسی شاهنامه و با رویکردی امروزی خلق شده‌اند به‌نمایش گذاشته شده است. این آثار با استفاده از اکریلیک و روی بوم شکل گرفته‌اند.

نمایشگاه این هنرمند تا 21 اردیبهشت‌ماه از ساعت 16 تا 21 در گالری «آتبین» به نشانی خیابان ولیعصر، چهارراه پارک‌وی، انتهای کوچه تورج، کوچه خاکزاد، شماره 42 برپاست.

نگارخانه ابراهیمی‌نژاد

مدیریت نگارخانه «ابراهیمی‌نژاد» به‌مناسبت روز ملی خلیج همیشه فارس نمایشگاهی از آثار نقاشی علی‌اکبر ابراهیمی‌نژاد - هنرمند دامغانی - را با عنوان «ما با فرهنگ کهن با نام ایران مانده‌ایم» برگزار کرده است.

این نمایشگاه از دهم اردیبهشت‌ماه به مدت دو هفته هر روز از ساعت 15 تا 19 میزبان علاقه‌مندان است. نگارخانه «ابراهیمی‌نژاد» در بزرگراه شهید محلاتی، خیابان نبرد، خیابان آهنگ، روبه‌روی بوستان یاس، کوچه نرگس، گلستان 2، شماره 72 واقع است.

گالری جهان

نمایشگاه نقاشی «طوفان مرکب» با ارائه آثاری از یک هنرمند خودآموخته، در گالری «جهان» برپا شده است. این نمایشگاه شامل 50 اثر از هوشنگ مجمع‌الصنایع است که فقط با استفاده از قلم و مرکب خلق شده‌اند.

نمایشگاه «طوفان مرکب» در گالری «جهان» به نشانی خیابان ولی‌عصر (عج)، بالاتر از خیابان شهید بهشتی، ابتدای بوستان ساعی، شماره 2169 برپاست. این نمایشگاه تا 20 اردیبهشت‌ماه، از شنبه تا چهارشنبه، ساعت 10 تا 17 میزبان بازدیدکنندگان است.

گالری اعتماد

یک نمایشگاه گروهی نقاشی با موضوع آب و با عنوان «طلای آبی» از سوم اردیبهشت‌ماه در گالری «اعتماد» برگزار شده است. در این نمایشگاه گروهی آثاری از محسن وزیری‌مقدم، آیدین آغداشلو، علی فرامرزی، خسرو حسن‌زاده و... به نمایش گذاشته شده است.

در این نمایشگاه آثار ۷۳ هنرمند به نمایش گذاشته می‌شود و همچنین آثار ۴۲ هنرمند دیگر نیز در سایت گالری به نمایش گذاشته می‌شود.

این نمایشگاه تا ۲۱ اردیبهشت در گالری شماره یک و دو «اعتماد» به نشانی نیاوران، میدان یاسر، خیابان یاسر، خیابان موسوی، خیابان بوکان، دوراهی سمت راست، پلاک ۴ میزبان علاقه‌مندان است.

موزه هنرهای معاصر

نمایشگاه آثار حجمی و تابلوهای نقاشی ویم دلووی (هنرمند بلژیکی) از دوم فروردین‌ در موزه‌ هنرهای معاصر تهران برای بازدید علاقه‌مندان برپاست.

این نمایشگاه و منتخبی از آثار ایرانی و خارجی گنجینه موزه هنرهای معاصر از 17 اسفند در گالری‌های موزه هنرهای معاصر تهران افتتاح شده و تا 24 اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

علاقه‌مندان برای دیدن این نمایشگاه می‌توانند از ساعت 10 تا 19 روزهای جمعه و از ساعت 15 تا 19 (به‌جز شنبه‌ها و تعطیلات رسمی) به موزه هنرهای معاصر تهران مراجعه کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88951965 (روابط عمومی) یا با شماره تلفن‌های 88963200 و 88965411 تماس بگیرند.

کد خبر 332859

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha