به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه فلوریدا دریافتهاند خوردن بلوبری میتواند به پیشگیری از ریسک ابتلا به سرطان و همچنین کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی کمک کند.
مطالعات قبلی نشان دادهاند که بلوبری سرشار از مواد آنتی اکسیدانی است که میتواند به پیشگیری از تاثیرات آلزایمر، نظیر کاهش مهارتهای شناختی و حافظه، کمک کند و در نتیجه روند پیری را به تاخیر اندازد.
این میوه حاوی ترکیباتی به نام «آنتی سیانوسید» است که رگهای خونی را تقویت میکند، جریان خون را بهبود میبخشد و میتوان از آن در درمان اختلالات چشمی نظیر رتینوپاتی دیابتی، آب مروارید و آب سیاه استفاده کرد.
این ترکیبات همچنین شبکیه چشم و در نتیجه بینایی را نیز تقویت میکنند.
بلوبری نوعی گیاه گلدار با میوهای توت مانند به رنگ آّبی تیره یا بنفش است. این میوه بومی شمال آمریکا بوده که طعم شیرینی دارد.
نظر شما