به گزارش خبرنگار مهر، به گفته محققان، به نظر میرسد ارتباط بین به تاخیر انداختن کارها و مشکل به خواب رفتن بواسطه نگرانی افراد در مورد وظایف و کارهای که میخواستند قبل از به رختخواب رفتن انجام دهند قابل توضیح باشد.
ایلانا هیرستون، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «افرادی که کارهایشان را به تعویق میاندازند معمولا به هنگام خواب به یاد کارهایی که باید انجام میدادند میافتند و در نتیجه دچار بیخوابی میشوند.»
در این مطالعه از حدود ۶۰۰ نفر نظرسنجی آنلاین بعمل آمد و از آنها خواسته شد پرسشنامهای را پرکنند که در آن تمایل آنها در مورد به تعویق انداختن وظایف و امور فردیشان، در کنار مشکلات خواب و حالات احساسی و فکریشان بررسی شد. محققان دریافتند مشکل خوابیدن میتواند پیامد به تاخیر انداختن کارها باشد.
نکته قابل توجه دیگری که محققان در پژوهشهای خود به آن دست یافتند این بود که به طور کلی افرادی که صبح زود از خواب بیدار شده و شبها زود میخوابند، افراد منضبطتری بوده و در انجام کارهای خود دقت بیشتری دارند. این افراد همچنین نسبت به سایر افراد خواب راحتتری داشته و اختلالات خواب در آنها بسیار کمتر مشاهده میشود.
پژوهشگران در نتیجه این مطالعات همچنین اعلام کردند افرادی که شبها تا نیمه شب بیدار بوده و صبحها تا نزدیک ظهر خواب هستند، در انجام کارها و وظایف خود بیشتر کوتاهی و اهمال کرده و کارهای خود را بیشتر به تعویق میاندازند.
نظر شما