همشهری آنلاین: سیب سبز میوه‌ای غنی از ویتامین‌های A، C و K، و منبع غنی از آهن، پتاسیم، کلسیم، آنتی اکسیدان‌ها و فلاوونوئیدهاست.

خواص سیب سبز

سیب سبز

به گزارش خبرنگار مهر، همواره فواید سیب قرمز به خاطر کمک به هضم غذا و کاهش فشارخون بالا موردتوجه کارشناسان و پزشکان بوده و اشاره کمتری به سیب سبز شده است. در ادامه به فواید خارق‌العاده این میوه سبز اشاره می‌شود.

  • بهبود سلامت ریه

مطالعات نشان داده‌اند که خوردن منظم سیب سبز به خاطر منبع غنی فلاوونوئیدها، ریسک ابتلا به بیماری آسم را کاهش می‌دهد. محققان ادعا می‌کنند فلاوونوئیدها با کاهش ریسک بروز آسم مرتبط هستند. همچنین مشخص شده است که سیب سبز ریسک سرطان ریه در زنان را تا ۲۱ درصد کاهش می‌دهد.

  • پیشگیری از بروز لخته خون

سیب سبز حاوی ترکیبات شیمیایی موسوم به روتین است که می‌تواند از تشکیل لخته‌های خون پیشگیری کند. روتین می‌تواند عملکرد آنزیم‌های تسهیل کننده تشکیل لخته خون را متوقف سازد. از اینرو به گفته محققان، این میوه به مقابله با بیماری قلبی و سکته کمک می‌کند. مصرف یک لیوان آب این میوه سبز یا خوردن یک سیب سبز کامل به حفظ سلامت بیشتر شما کمک می‌کند.

  • تقویت متابولیسم

سیب سبز بسیار برای فرایند هضم غذا مفید است. از بروز نفخ پیشگیری کرده و مواد سمی را از معده خارج می‌کند. از آنجائی که سیب سبز حاوی فیبر است روند هضم را تسهیل می‌سازد و در نتیجه روند متابولیسم تقویت می‌شود.

  • بهبود سلامت استخوان‌ها و پیشگیری از پوکی استخوان

سیب سبز منبع غنی پتاسیم، ویتامین K و کلسیم است که خوردن آن، بسیار برای زنان مفید است. مطالعات نشان می‌دهد که ویتامین K به پیشگیری از پوکی استخوان در زنان کمک کرده و موجب بهبود سلامت استخوان‌های آنها می‌شود.

  • مقابله با پیری زودرس پوست

از آنجائی که سیب سبز منبع خوب ویتامین C، ویتامین A و آنتی‌اکسیدان‌هاست، به مقابله با علائم پیری زودرس پوست کمک کرده و سلامت ظاهر پوست را حفظ می‌کند.

  • تقویت بینایی

از آنجائی که این میوه سبز حاوی ویتامین A است، قدرت بینایی را حفظ کرده و حتی از آن حفاظت می‌کند.

  • مفید برای دیابت

از آنجائی که سیب سبز حاوی میزان قند کمتر و مقدار بیشتر فیبر در مقایسه با سیب قرمز است، برای کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ مناسب است. البته به خاطر داشته باشید برای حفظ فواید این میوه، پوست آن را نکنید.

  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی

با مصرف سیب سبز و سایر مواد خوراکی غنی از فلاوونوئیدها، ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی تا ۳۵ درصد کاهش می‌یابد. مطالعات نشان داده‌اند زنانی که هر روز هر دو نوع سیب قرمز و سبز را می‌خورند، ریسک بروز حملات قلبی در آنها ۱۳ تا ۲۲ درصد کاهش می‌یابد چرا که این میوه دارای توانایی کاهش سطح کلسترول بد نیز هست.

کد خبر 339463

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha