به گزارش ایرنا، این مطلب را امیر سرتیپ سید عبدالرحیم موسوی در حاشیه نخستین همایش جنگ ترکیبی، مفاهیم، رویکردها و الزامات که صبح امروز(دوشنبه) با حضور فرماندهان و مسئولان عالی رتبه نظامی، صاحب نظران حوزه دفاعی و دانشجویان فرماندهی و ستاد در دانشگاه دافوس آجا برگزار شد، در پاسخ به اظهارات نسنجیده برخی افراد در رابطه با نیرهای مسلح در جمع خبرنگاران عنوان کرد.
در این همایش یکروزه حاضران و شرکت کنندگان به بررسی زمینه های شکل گیری جنگ ترکیبی در منطقه غرب آسیا، نقش فرماندهی و کنترل در مقابله با جنگ ترکیبی ، اصول و مبانی جنگ های ترکیبی، فناوری های نرم ، مولفه برتر در جنگ ترکیبی و نقش عملیات روانی در جنگ های ترکیبی پرداختند.
همچنین آماد و پشتیبانی در جنگ های ترکیبی ، الزامات و قابلیت های نیروی انسانی در جنگ ترکیبی، تدوین راهبردهای خرد و کلان جنگ احتمالی آینده با تاکید بر اجرای جنگ ترکیبی (هیبریدی) ، مفاهیم عملیات مشترک درمقابله با جنگ های ترکیبی و عوامل موثر و موجود در غرب آسیا در بروز جنگ ترکیبی از سوی شرکت کنندگان به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.
در ادامه این همایش یکروزه شرکت کنندگان به بحث و تبادل نظر در خصوص جنگ هیبریدی از دیدگاه نظریه ی پیچیدگی و آشوب، چیستی جنگ ترکیبی ، اشتباهی، تکراری در مباحث نظامی ، چیستی، چرایی و سیر تحولات تاریخی جنگ ترکیبی و ماهیت صحنه جنگ ترکیبی و آینده احتمالی علیه جمهوری اسلامی ایران در افق 1404 پرداختند.
در این همایش امیر سرتیپ سید عبدالرحیم موسوی جانشین ستاد کل نیروهای مسلح ، امیر دریادار حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش، امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش، امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیر زاده معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش و شماری از صاحب نظران حوزه دفاعی حضور داشتند.
در حاشیه این همایش از کتاب های روش مقابله با گروه های مسلح غیر دولتی (تارشگری- تکویری) ، جنگ ترکیبی ، جنگ های ترکیبی( مروری بر ادبیات) و جنگ هیبریدی روسیه (تجربه اوکراین برای کشورهای حوزه بالتیک) رونمایی و از خانواده شهیدان سرهنگ دوم مرتضی زرهرن، سرهنگ مجتبی ذوالفقارنسب، سروان حسین همتی، سروان صادق شیبک، ستوان یکم محسن قوطاسلو، ستوان یکم مجتبی یداللهی منفرد، پاسدار هادی جعفری و پاسدار علی اصغر شیردل تقدیر شد.
نظر شما