به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات سهشنبه 9 شهريورماه بازار سنگاپور تغییر چندانی نداشت و ۱۳۲۳ دلار بود. این فلز پس از اینکه دلار روز دوشنبه اندکی کاهش پیدا کرد، از پایینترین قیمت پنج هفته اخیر بهبود یافت و در ۱۳۱۴.۷۰ دلار ایستاد.
در بازار نیویورک، هر اونس طلا برای تحویل در دسامبر ثابت بود و در ۱۳۲۶.۹۰ دلار قرار گرفت. بهای معاملات این بازار روز دوشنبه ۱.۲۰ دلار یا کمتر از ۰.۱ درصد افزایش یافت و در ۱۳۲۷.۱۰ دلار بسته شد.
دانیل هاینس، تحلیلگر گروه بانکی ANZ به رویترز گفت: طلا توانسته رشد قیمتش را حفظ کند و به نظر میرسد با وجود بالا رفتن انتظارات برای افزایش نرخهای بهره آمریکا در ماههای آینده، پیرامون سطح کنونی حمایت شود. در حالیکه صندوقهای سرمایهگذاری تحت پشتوانه طلا شاهد اندکی خروج سرمایه بودهاند اما سرمایهگذاران با توجه به نرخهای بهره اندک و بازده منفی، همچنان تمایل دارند طلا را نگهداری کنند.
ذخایر صندوقهای سرمایهگذاری قابل معامله در بورس که تحت پشتیبانی طلا قرار دارند، روز دوشنبه ۰.۴ تن افزایش یافت و به ۲۰۳۲.۶ تن رسید.
معاملهگران طلا در انتظار گزارش اشتغال بخش غیرکشاورزی آمریکا هستند که روز جمعه منتشر میشود. این گزارش بر تصمیم سیاستگذاران بانک مرکزی آمریکا برای تصویب افزایش نرخهای بهره اهمیت کلیدی دارد.
جانت یلن، رییس بانک مرکزی آمریکا روز جمعه در کنفرانس سالانه سمپوزیوم اقتصادی در جکسون هال وایومینگ گفت: بهبود آمار بازار کار و اشتغال زمینه را برای افزایش نرخهای بهره در سال جاری تقویت کرده است. گزارش اشتغال ماه اوت و همچنین سایر آمار اقتصادی از تصمیم یلن و سایر مقامات بانک مرکزی برای افزایش نرخهای بهره حمایت خواهد کرد.
اقتصاددانان در نظرسنجی رویترز پیشبینی کردند گزارش روز جمعه نشان ميدهد کارفرمایان آمریکایی ۱۸۰ هزار شغل در ماه اوت ایجاد کردهاند که کمتر از رقم ۲۵۵ هزار شغل جدید در ژوییه و ۲۹۲ هزار شغل جدید در ژوئن خواهد بود.
به گفته جیمز استیل، تحلیلگر شرکت مالی اچ اس بی سی، طلا به گزارش اشتغال حساسیت بالایی خواهد داشت زیرا این گزارش بر زمان افزایش نرخهای بهره تاثیر میگذارد.
وزارت بازرگانی آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد: هزینه مصرفی در ژوییه برای چهارمین ماه متوالی افزایش یافته است که از اوج گرفتن رشد اقتصادی و هموار شدن فضا برای ادامه روند تحکیم سیاست پولی آمریکا حکایت دارد.
طلا به افزایش نرخهای بهره فوقالعاده حساس است زیرا نرخهای بهره بالاتر هزینه نگهداری داراییهای بدون بازده مانند این فلز را افزایش داده و از سوی دیگر با پشتیبانی ارزش دلار، قیمت طلا را تحت فشار بیشتری قرار میدهد.
شاخص دلار که این ارز را در برابر سبدی از شش ارز بزرگ دنبال میکند، روز سهشنبه ۰.۱ درصد رشد کرد و به ۹۵.۶۹۲ واحد رسید.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۶ درصد کاهش یافت و به ۱۸.۸۴ دلار رسید. این فلز روز دوشنبه به ۱۸.۳۶ دلار سقوط کرده بود که پایینترین قیمت در دو ماه گذشته بود. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ۱۰۷۱.۶۰ دلار و هر اونس پالادیم ۶۹۵.۰۸ دلار بود که نسبت به روز گذشته تغییر چندانی نداشت.
نظر شما