وحيد بزرگي، سرپرست اجرايي طرح خانهي دوچرخه، به خبرنگار هفتهنامهي دوچرخه گفت كه هرچند بهطور مستقيم براي مدارس برنامهي خاصي نداريم، اما نوجوانان ميتوانند با رضايت والدين و اولياي مدرسه از اين خانهها، دوچرخه تحويل بگيرند.
به گفتهي بزرگي ابتدا شرط عضويت در خانههاي دوچرخه رسيدن به سن بالاي 18 سال بود. اما حالا نوجوانان زير 18 سال هم بارضايت اوليا ميتوانند دوچرخه دريافت كنند.
اين دوچرخهها بهطور رايگان در اختيار اعضا قرار ميگيرد و خانمها هم ميتوانند دوچرخه تحويل بگيرند. براي اطلاع از چگونگي و شرايط عضويت در خانههاي دوچرخه ميتوانيد به سايتbike.tehran.ir مراجعه كنيد.
او ميگويد: «استقبال شهروندان از خانههاي دوچرخهي نزديك پاركها و پيستهاي دوچرخهسواري، عالي است، اما متأسفانه در برخي نقاط، مثل شمال تهران و شميران كمترين استقبال از اين طرح صورت پذيرفته كه شايد دليل آن پستي و بلنديهاي زياد اين منطقه باشد كه دوچرخهسواري را قدري مشكل ميكند. اما برعكس در منطقهي بازار خيلي از دوچرخه استفاده ميشود.»
بزرگي دربارهي محدوديتهاي دوچرخهسواران در تهران ميگويد: «در بزرگراههايي كه رفت و آمد موتورسيكلت ممنوع است، معلوم است براي دوچرخهسواري هم ممنوعيت وجود دارد، اما در اكثر خيابانهاي شهر براي دوچرخهسواري مشكلي نيست.»
او همچنين ميگويد: «كساني كه وارد سايت شده و در خانههاي دوچرخه ثبتنام كردهاند، از بيمههاي خاصي بهرهمند خواهند شد.»
سرپرست اجرايي طرح خانهي دوچرخه ميگويد: «همايشهاي مختلفي در سطح شهر برگزار شده است و ما تا ميتوانيم به اين همايشهاي دوچرخهسواري كمك ميكنيم. هر چند خانههاي دوچرخه مسئول برگزاري همايش نيستند.»
او دربارهي ايجاد مسيرهاي دوچرخه سواري در شهر تهران ميگويد: «اين اتفاق در بلوار كشاورز كه يك بلوار بزرگ است ، ايجاد شده بود، اما در خيلي ازنقاط تهران ايجاد چنين مسيرهايي نياز به هزينهي بسيار بالا دارد امكانپذير نيست.»
نظر شما