به گزارش تسنیم، در جلسه ای که بعد از این بازدید با حضور مدیر عامل موزه عبرت ایران و مدیرعامل بنیاد فرهنگی روایت برگزار شد، زمینه های همکاری بین طرفین در آینده مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این دیدار جواد جباری وجود این موزه را فرصتی مناسب برای بیان عینی سفاکی های رژیم پهلوی و مبارزات همه آحاد ملت بر علیه آن رژیم دانست و گفت: این موزه ظرفیت و پتانسیل ویژه ای دارد که ما آمادگی داریم تا در زمینه های هنری، سمعی و بصری در جهت روشنگری و نمایش جنایات رژیم پهلوی ضمن همکاری با موزه به نتایج و دستاوردهای مثبتی نائل شویم.
مدیر عامل بنیاد فرهنگی روایت همچنین از آمادگی این بنیاد در تولید محصولات مشترک در حوزه آثار سینمایی، تلویزیونی و مستند، کتاب ، آثار تجسمی، انیمیشن و تئاتر با موضوع انقلاب و بر اساس اسناد و خاطرات زندانیان سیاسی محبوس در زندان های رژیم پهلوی خبر داد و افزود: ما باید نسبت به ثبت، ضبط و انتشار خاطرات زندانیان سیاسی قبل از انقلاب اسلامی با تشکیل کارگروه های تخصصی متشکل از اساتید این حوزه تلاش ها و اقدامات شایسته ای به عمل آوریم.
درپایان این جلسه حسنپور مدیرعامل موزه عبرت ایران از آمادگی کامل برای تولید مشترک آثار هنری در راستای اهداف روشنگرانه و انقلابی خبر داد و تاکید کرد: با آثار هنری میتوان دایره تاثیرگذاری این موزه را جهانی کرد.
موزه عبرت ایران در میدان امام خمینی (منطقه تاریخی باغ ملی یا میدان مشق سابق) قرار گرفته است. این موزه در تاریخ 8 بهمن ماه 1382 پس از تغییر مخوفترین شکنجهگاه تاریخ ایران به موزه عبرت ایران تبدیل شد.
نظر شما