علي تيموري در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درخصوص خريد، فروش، نگهداري و تاكسيدرمي هرنوع از گونههاي حياتوحش اظهار داشت: براساس قانون شكار و صيد، بايد هرگونه خريد، فروش، نگهداري و تاكسيدرمي گونههاي حياتوحش براساس مجوز اخذشده از سوي سازمان حفاظت محيطزيست انجام شود. وي گفت: كساني كه بدون مجوز به خريد، فروش، نگهداري و تاكسيدرمي گونههاي حياتوحش اقدام كنند براساس مواد 7 و 8 به پرداخت جريمه و از جنبه عمومي جرم، به زندان نيز محكوم خواهند شد.
مدیرکل دفتر حفاظت، صید و شکار سازمان حفاظت محیطزیست از پرداخت جریمه و حبس برای تبلیغکنندگان بدون مجوز در فضای مجازی در جهت خرید و فروش گونههای حیاتوحش خبر داد.
![جریمه و حبس؛ مجازات خرید و فروش حیاتوحش در فضای مجازی حیات وحش](https://images.hamshahrionline.ir/images/2016/9/16-9-25-82748473518_889.jpg)
کد خبر 347362
نظر شما