به گزارش ایسنا، علی قاسمی در همایش مدیران مدارس میزبان دانشآموختگان دانشگاه فرهنگیان که در کانون شهید باهنر نوشهر بر گزار شد، با بیان این که آموزش و پرورش کلید توسعه جامعه است، اظهار کرد: بزرگترین سرمایه هر جامعه سرمایه انسانی است و راه رشد کشور در کلاسهای درس، مدرسه و نگاه معلم است.
وی افزود: در نظام آموزش و پرورش بیش از آن که به دانش نیاز باشد به نگرش و بینش نیاز است زیرا اگر انسانهایی با سواد بدون نگرش داشته باشیم کارآیی ندارد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با تاکید بر این که باید در حوزه نگرش معلمان مدیران و سپس دانشآموزان توجه ویژه صورت گیرد، گفت: در آموزش و پرورش تابع یک غم مشترک هستیم و کلید توسعه جامعه در کلاس درس است.
قاسمی با بیان این که نقشآفرینی تنها اختصاص به خودمان نیست، تصریح کرد: ما در کشور چالشهای بزرگی داریم که چالش منابع از چالشهای بزرگ دنیا است.
وی مشکل کمبود آب را از مهمترین چالش و مشکلات عنوان کرد و گفت: در برخی نقاط کشور مسئله آب بسیار جدی است و در استان مازندران نیز در شرق استان این مشکل احساس میشود که نیاز به مدیرت صحیح دارد.
این مسئول چالش محیط زیست را از دیگر مشکلات دانست و یادآور شد: باید فرزندانمان را به گونهای تربیت کنیم که درک کنند زندگی تنها متعلق به خود نیست بلکه متعلق به همه کسانی است که در این دوره با ما زندگی میکنند و باید به مسائل زیست محیطی توجه شود.
قاسمی تاکید کرد: ما نیازمند نوع نگاه در مدیریتی هستیم که هم به ارزشهای ملی وفادار باشد و هم بتواند در برنامهها گنجانده شود و هم به چالش محیطی و آینده توجه کند.
وی با تاکید بر این که ما نیازمند انسانهای چند بعدی هستیم ادامه داد: اگر این دانشآموز در آینده مدیر شد باید به جامعه بشری در همه ابعاد توجه کند.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران خاطرنشان کرد: همه صاحبنظران بر این عقیده هستند که سرمایه انسانی بر خلاف منابع فیزیکی اصلیترین سرمایه توسعه کشور است.
قاسمی تصریح کرد: ما باید در آموزش و پرورش سیستم را به این سمت ببریم تا صاحبان تصمیمگیری کشور به این نتیجه برسند که راه توسعه کشور از آموزش و پرورش و کلاسهای درس است.
وی خطاب به مدیران مدارس حاضر در این همایش گفت: 368 معلم با انگیزه تحویل شما داده شد و بعد از این بستگی به شما دارد که چگونه این معلم با همان انگیزه باقی بماند و آیندهنگر باشد تا بتوانیم در کیفیت آموزش و پرورش موفق شویم.
قاسمی در پایان گفت: در حوزه نگاه ما به تعلیم و تربیت باید بیشتر کار شود و توجه بیشتر صورت گیرد.
نظر شما