مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۹
۰ نفر

همشهری آنلاین: نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد در دهان و سیستم گوارشی مبتلایان به سردردهای میگرنی، سطح بالاتری از میکروب‌ها وجود دارد.

میگرن

به گزارش ایسنا، در این بررسی مشخص شد: مبتلایان به میگرن نسبت به افرادی که از این بیماری رنج نمی‌برند از میزان بالاتری میکروب‌های کاهنده نیترات برخوردارند.

«آنتونی گونزالز» محقق ارشد این مطالعه از دانشگاه کالیفرنیا گفت: پیشتر این ایده مطرح بوده که مصرف برخی خوراکی‌های خاص همچون شکلات و غذاهای حاوی نیترات موجب بروز سردردهای میگرنی می‌شوند. همچنین تصور می‌شود بین میکروبیوم بدن و نوع خوراکی‌های مصرفی فرد ارتباط وجود دارد.

همچنین اگرچه محققان در این بررسی به وجود رابطه بین میکروبیوم بدن و نوع خوراکی‌های مصرفی پی برده‌اند، ارتباط علت - معلولی بین آن دو تایید نشده است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، محققان آمریکایی همچنین اظهار داشتند: لازم است بررسی‌های بیشتری برای مشخص شدن ارتباط بین میکروب‌ها و میگرن انجام شود و این امکان وجود دارد نتایج چنین تحقیقاتی به درمان‌های جدید برای سردردهای میگرنی منجر شود.

کد خبر 349980

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha