به گزارش ایسنا، در این بررسی مشخص شد: مبتلایان به میگرن نسبت به افرادی که از این بیماری رنج نمیبرند از میزان بالاتری میکروبهای کاهنده نیترات برخوردارند.
«آنتونی گونزالز» محقق ارشد این مطالعه از دانشگاه کالیفرنیا گفت: پیشتر این ایده مطرح بوده که مصرف برخی خوراکیهای خاص همچون شکلات و غذاهای حاوی نیترات موجب بروز سردردهای میگرنی میشوند. همچنین تصور میشود بین میکروبیوم بدن و نوع خوراکیهای مصرفی فرد ارتباط وجود دارد.
همچنین اگرچه محققان در این بررسی به وجود رابطه بین میکروبیوم بدن و نوع خوراکیهای مصرفی پی بردهاند، ارتباط علت - معلولی بین آن دو تایید نشده است.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، محققان آمریکایی همچنین اظهار داشتند: لازم است بررسیهای بیشتری برای مشخص شدن ارتباط بین میکروبها و میگرن انجام شود و این امکان وجود دارد نتایج چنین تحقیقاتی به درمانهای جدید برای سردردهای میگرنی منجر شود.
نظر شما