به گزارش ايرنا، سیدمحمد هادی ایازی افزود:به هیچوجه نباید چگونگی مصرف دخانیات در فیلمها به نمایش درآید؛ چراکه این مساله میتواند روی نوجوانان و جوانان اثر منفی بگذارد و آنان به سمت استفاده از دخانیات گرایش پیدا کنند.
وی اظهار کرد: قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات نیز به ممنوعیت نمایش مصرف دخانیات در فیلمها، صراحت دارد و دستگاههای فرهنگی مربوطه باید به این موضوع توجه کنند.
وی خاطرنشان کرد: دستگاههای فرهنگی همچنین باید اقدامات بازدارنده از مصرف دخانیات را تبلیغ کنند؛ اگر این دستگاهها اینگونه اقدامات را انجام دهند میتوانند به وزارت بهداشت در ارتقای سلامت مردم کمک کنند.
وی یادآور شد: به اندازه کافی مشکلات ریوی و تنفسی ناشی از آلودگی هوا در کشور وجود دارد بنابراین بهتر است با نمایش مصرف دخانیات و تبلیغ آن ، بیش از این به سلامت خودمان آسیب نرسانیم.
معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: در خصوص عدم نمایش مصرف دخانیات در فیلمها با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیز صدا و سیما مکاتبه کرده ایم و بسیاری از اشکالات برطرف شده است اما هنوز هم اشکالاتی وجود دارد که امیدواریم، شاهد برطرف شدن این اشکالات باشیم.
- تبلیغ کالای آسیب رسان به سلامت در صدا وسیما
ایازی در خصوص تبلیغات کالاهای آسیب رسان مانند غلات حجیم شده در صدا و سیما نیز گفت: تاجایی که میدانم مکاتبه ای با صدا و سیما در این ارتباط صورت گرفته و هرچند که این دستگاه در نوع تبلیغات خود تجدید نظر کرده است اما امیدواریم که در دستگاههای رسانه ای و فرهنگی به سلامت مردم توجه بیشتری وجود داشته باشد و تبلیغات به گونه ای تبلیغات صورت نگیرد که آسیب و لطمه به سلامت مردم وارد شود.
وی خاطرنشان کرد: در جلسه شورای سیاستگذاری سلامت صدا و سیما حضور پیدا کردم و درباره این موضوع صحبت شد و قرار شد که آنجا هم این مساله با دغدغه دنبال شود؛ البته نباید از حق بگذریم اگر تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت در صدا و سیما را با گذشته مقایسه کنیم، خیلی بهتر شده است.
به گزارش ایرنا ، بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت، بین 12 تا 14 درصد مردم کشور سیگار میکشند که این آمار بین زنان حدود سه درصد است.
ممنوعیت تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت مانند چیپس و پفک، طی سالهای گذشته در چند مقطع از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به صدا و سیما و سایر دستگاههای ذیربط ابلاغ شده است.
نظر شما