به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، محمدحسین موسیپور با اشاره به این که این لایحه پس از بررسی کمیسیون عمران مجلس به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید، گفت: این لایحه پس از بررسی و تصویب شورای نگهبان با اختصاص اعتبار10 هزار میلیارد تومانی به صورت سالانه، به مدت 5سال با همکاری وزارتخانههای راه و ترابری و کشور اجرایی میشود.
وی گسترش شبکه حملونقل ریلی، بهینهسازی مصرف سوخت و کاهش آلودگی هوا، توسعه حمل نقل درون شهری و برون شهری و کاهش حوادث و تلفات جادهای را از اهداف تصویب این لایحه برشمرد و خاطر نشان کرد: شرایط اقلیمی و گستردگی جغرافیایی کشور از عوامل تدوین این لایحه بوده است.
موسی پور همچنین افزایش40 درصدی حملونقل درون شهری، افزایش 30 درصدی حملونقل برون شهری و افزایش 18 درصدی حملونقل ریلی را از چشماندازهای اجرای این برنامه تا سال 1390 برشمرد و گفت: با توجه به نیاز شهرهای بزرگ نظیر تهران به توسعه حملونقل ریلی و مترو، اجرای این طرح، موجب میشود حملونقل ریلی در تهران از 5 درصدبه 30 درصد و در کشور از یک درصد به 10 درصد برسد.
وی درباره میزان مصرف سوخت با اجرای لایحه توسعه حملونقل عمومی و بهینهسازی مصرف سوخت، افزود: در پایان اجرای این لایحه، بنزین و گازوئیل از سبد حمایتی دولت خارج و صادرات مواد سوختی نظیر بنزین و گازوئیل امکانپذیر میشود.
رئیس شورای اطلاع رسانی وزارت کشور در پایان با بیان این که سالانه یک سوم تلفات و
50 درصد تصادفات با توسعه حملونقل برون شهری در قالب این طرح کاهش مییابد، گفت: با اجرای این لایحه، صنعت توریست، ترانزیت کالا و بازرگانی توسعه مییابد.