همشهری آنلاین: مطالعه جدید نشان می‌دهد افزودنی‌های استفاده شده در اکثر غذاهای فرآوری شده با بروز سرطان روده در موش‌ها مرتبط بود.

ارتباط مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده

به گزارش خبرنگار مهر، به گفته محققان دانشگاه ایالتی جورجیا امولسیون‌های افزوده شده به غذاها موجب بهبود بافت و افزایش مدت زمان نگهداری آن‌ها می‌شود.

محققان دریافتند در موش‌ها، مصرف مداوم دو امولسیون متداول منجر به تغییراتی در باکتری‌های روده شد که این تغییرات عامل محرک التهاب و سرطان روده شدند. این دو امولسیون شامل پلی سوربات ۸۰ و کربوکسی متیل سلولز بودند.

سرطان روده علت اصلی مرگ ناشی از سرطان در سراسر دنیاست. شواهد متعددی نشان می‌دهد که میکروب‌های روده در بروز سرطان روده نقش دارند.

امیلی ویینوی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «شیوع سرطان روده از اواسط قرن ۲۰ به شدت در حال افزایش است. ویژگی اصلی این بیماری، وجود میکروبی تغییریافته در روده است که باعث ایجاد محیطی مناسب و مطلوب برای تشکیل تومورها می‌شود.»

همین تیم تحقیق در گزارشات قبلی خود اعلام کرده بودند که مصرف امولسیون‌های رژیمی موجب ایجاد التهاب با درجه پایین در روده می‌شود.

کد خبر 352358

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha