به گزارش مهر، حجتالاسلام حسن روحانی به مناسبت روز دانشجو که در دانشگاه تهران حضور یافته بود، گفت: درود و سلام بر آن پیر روشن ضمیر و هادی ما امام عزیز و بزرگوار، درود و سلام بر مرحوم آیتالله طالقانی و شهید عزیزمان مطهری، شهید بهشتی، مهندس بازرگان، دکتر علی شریعتی و همه بزرگانی چون شهید باهنر، مفتح و آنهایی که از همین دانشگاهها به جبهه مبارزه در برابر متجاوزین شتافتند؛ شهید همتها، شهید باکریها، شهید زینالدینها، شهید باباییها و همه آنهایی که از دانشگاه و از دانشگاه تهران در جبهههای مبارزه ایستادگی و مقاومت کردند.
وی افزود: درود و سلام من بر همه دانشگاهیان و اساتیدی که در این سه سال و نیم از دولت تدبیر و امید حمایت کردند. از همه ملت بزرگ ایران، از رهبر انقلاب، حوزههای علمیه و همه مردم تشکر میکنم، چرا که آنچه که دستاورد ما بوده، جایی بوده که همه با هم بودیم، اجماع همواره کارساز بود و گرهها را از روی پیش ما باز کرد.
رئیسجمهور تصریح کرد: همه سخنانی که طیفهای مختلف دانشجویی بیان کردند و من استفاده کردم، با لحنهای مختلف، همهاش زیبا بود. زیبایی دانشگاه به زبان باز گویا و زبان نقاد است.
روحانی افزود: آن روزی که سراسر دانشگاه تهران تبدیل میشد به شعار علیه استکبار و استعمار، چقدر زیبا بود. دانشگاه همواره پیشران و پیشتاز بوده است؛ همانند حوزه علمیه، هم مردم و هم دانشگاه حق بزرگی به گردن دارند.
- انقلابیِ پیشمان نمیشناسم
وی با تاکید بر اینکه انقلاب ما به سادگی به دست نیامده است، گفت: هیچ انقلابی بزرگی که از سال ۴۱ در کنار هم ایستادند، پشت سر امام (ره) مبارزه کردند، انقلاب را به پیروزی رساندند، انقلاب را استقرار بخشیدند، در برابر تجاوز بیگانگان ایستادگی کردند و در برابر تحریم مقاومت کردند، من انقلابیِ پشیمان را نمیشناسم.
رئیسجمهور با بیان اینکه انقلاب اسلامی، فخر و افتخار ماست، گفت: همانگونه که ما به ایران عزیز و سربلند خود افتخار میکنیم.
روحانی ادامه داد: هیچ ضرورتی در عصر حاضر و مقطع فعلی برای ما مهمتر از امید در میان مردم و اعتماد نیست. شما بدانید اگر امید به آینده از بین رفت، ما دیگر سرمایهای نخواهیم داشت. هر چه کشور ما خوب باشد و موفقیت به دست آورده باشیم، با نقطه مطلوب فاصله داریم. ما از یک فرهنگ استبدادی و استعماری گذر کردهایم و میخواهیم به یک فرهنگ محمدی (ص) و علوی برسیم.
وی با بیان اینکه بخش بزرگی از مسیر را پیمودهایم و بخشی از راه نیز باقی مانده است، گفت: اینکه رهبر انقلاب تاکید میکنند بر انقلابی ماندن و انقلابی بودن، معنی اش آن است که کار تمام نشده است. انقلاب یعنی تحول بزرگ در جامعه برای آرمانهای بزرگ و بلند یک ملت عزتخواه و عدالتجو.
رئیسجمهور با بیان اینکه ما هنوز به همه اهداف انقلاب نرسیدهایم، گفت: البته به خیلی از اهداف انقلاب نیز دست یافتهایم، کِی این آزادی بود که یک دانشجو بیاید در برابر رئیس اجرایی کشور آنچه را که میفهمد، لازم و مصلحت میداند را با صراحت لهجه و بدون اینکه دغدغه و لکنت زبان داشته باشد، صریح و آزاد بیان کند؛ پس ما به اهدافی دست یافتهایم.
- مگر می گذاریم که آمریکا برجام را پاره کند، مگر ملت ما می گذارد
رئیس جمهور ادامه داد: در خصوص انتخابات آمریکا ایران تنها کشوری بود که همچنان می گوید نه خوشحال شده است و نه غمزده، حالا یک نفر در آمریکا انتخاب شده است و برنامه های او هم در آینده اعلام خواهد شد و ما مسیر خودمان ادامه می دهیم. بله، او خیلی چیزها دلش می خواهد، ممکن است دلش بخواهد برجام را تضعیف کند، دلش بخواهد برجام را پاره کند مگر ملت ما گذارد. آمریکا نمی تواند تاثیرگذار بر اراده ما باشد. نمی تواند در استقامت و ایستادگیمان تاثیر گذار باشد.
وی افزود: نمونه آن را در جنگ تحمیلی دیدیم که همه آمدند پشت سر بعثی های عراق، شرق و غرب، اروپا و آمریکا، شوروی سابق، کشورهای مرتجع منطقه، همه آمدند و مگر نبود اینکه در میانه های جنگ شرق و غرب هواپیماهای مختلفی را به صدام دادند و خیلی دیگر از تجهیزات جنگی و ابزار شیمیایی را از همین اروپا به صدام تحویل دادند.
- با اجماع و اتحاد در برابر توطئه های بزرگ به پیروزی رسیدیم
وی با بیان اینکه با همه حمایت هایی که از عراق در دوران جنگ می شد، ما توانستیم موفق شویم، افزود: ما چطور در این جنگ پیروز شدیم، ما با اجماع و اتحاد در برابر توطئه های بزرگ به پیروزی رسیدیم.
روحانی اظهارکرد: همین دانشگاه های شریف و تهران و متخصصین کشورمان و امسال شهید ستاری ها، بابائی ها، اینها به ما کمک کردند که در این جنگ نابرابر بتوانیم به پیروزی برسیم. در عملیات والفجر ۸ بیشترین هواپیماهای عراقی را نابود کردیم تا جایی که آمریکا و شوروی اعلام کردند که یک کشور خارجی دارد به ایران کمک می کند. در حالی که هیچ کشوری به ما کمک نمی کرد.
رئیس جمهور اظهارکرد: همین دانشجویان، اساتید، صاحبنظران ما، تلاش ها و استقامت های ما و امید به آینده ای که در ما بود، باعث موفقیت ها و پیروزی های ما شد.
وی با بیان اینکه بسیج قهرمان، سپاه دلاور، ارتش قدرتمند، نیروی انتظامی عشایر و مردم همه در کنار هم بودند، گفت: دانش آموز، کارگر، دانشجو، همه مردم به میدان آمدند و ما توانستیم آن پیروزی را به دست آوریم.
روحانی اظهارداشت: ما از مشکلات متعددی تا به حال عبور کرده ایم و به امید خدا ملت ما با هدایت رهبری و اجماع نظر، دیگر مشکلات را هم پشت سر خواهد گذاشت.
رئیس جمهور گفت: به اعتراف همه کشورها، حتی دشمنان سرسخت ما، هیچ کشوری نبوده که بتواند در برابر قدرتهای بزرگ جهانی از حقوق ملت خودش دو سال، سه سال، دفاع کند و پرونده خود را از شورای امنیت سازمان ملل خارج کند که البته همه اینها بحث جناح و حزب خاصی نیست.
- هدف از مذاکرات این بود که به دنیا بگوییم آمریکا و صهیونیست دروغ میگویند
رئیسجمهور در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: ما هیچ قدمی در مسئله برجام برنداشتیم، مگر آنکه با مقام معظم رهبری مشورت کردیم و جلسه گذاشتیم. نامههای مکتوبی که ایشان خطاب به بنده دادهاند و دستوری که بنده روی این نامهها نوشتهام، موجود است. هیچ نامهای نبوده که ایشان بنویسند، مگر اینکه بنده دستور اجرای کامل بدهم.
وی تصریح کرد: مبنای ما این بوده است که دستورات ایشان را کامل اجرا کنیم.
روحانی اظهار داشت: ایشان روزی دستوراتی دادند که بنده گفتم مشکل است. ایشان گفتند توکل کنید به خدا. من تیم مذاکرهکننده را به تهران فراخواندم و گفتم نظر مقام معظم رهبری این است.
رئیسجمهور ادامه داد: تیم مذاکرهکننده اعلام کردند اگر اینطور است، ما میرویم و مذاکرات تمام میشود، مدتی صحبت کردیم و بنده به تیم مذاکرهکننده گفتم به خدا توکل کنید، ما از این مشکل عبور خواهیم کرد؛ تردید نکنید. آن نکات به حول و قوه الهی اجرا شد.
وی خاطرنشان کرد: آنچه باعث شد این مشکل حل شود، امید به آینده و اجماع در کنار هم بود.
روحانی افزود: آمریکاییها و صهیونیستها میخواستند ایرانهراسی را در جهان راه بیندازند. بدین معنا که ایران برای اروپا و جامعه جهانی خطرناک است؛ به همین دلیل پرونده ایران را ذیل فصل ۷ شورای امنیت بردند. بدین معنا که ایران صلح و آرامش جهان را به خطر انداخته است.
رئیسجمهور ادامه داد: هدف از مذاکرات این بود که ما به دنیا بگوییم آمریکا و صهیونیست دروغ میگویند و اگر خطری وجود دارد، از سوی آمریکا و صهیونیستها، جهان را تهدید میکند.
وی تصریح کرد: آن روزی که شوروی تجزیه شد، فرصتی بود که اداره کشورهای کوچکِ تجزیه شده را در دست بگیریم، آن روزی که عراق به هم ریخت، فرصت حمله به عراق بود که ما سوءاستفاده کنیم؛ اما آیا ما سوءاستفاده کردیم؟ ملت و کشور ما، ملت متجاوز نیست.
- در مقابل خطر همه ما بسیجی هستیم
روحانی اظهار داشت: اگر کسی چشم طمع داشته باشد، ملت ما با قاطعیت میایستد، اگر روزی خطر باشد، همه ملت ما بسیجی هستند. بسیج یک گروه خاص نیست. بر مبنای اصل ۵۱ قانون اساسی، دولت موظف است همه افراد ملت را آموزش نظامی دهد تا در موقع تهدید، از کشور دفاع کنند.
وی با تأکید بر اینکه همه ملت ما بسیجی هستند، گفت: اگر روزی خطری کشور را تهدید کند، آن وقت حزب و جناح نمیشناسیم و از کشور خود دفاع خواهیم کرد.
رئیسجمهور تأکید کرد: تمام افتخار ما ناشی از یکپارچگی ماست، هر جا انشقاق پیدا کنیم، قدرت ما تضعیف میشود.
- همه باید تحملمان را بالا ببریم
روحانی با تأکید بر اینکه همه باید تحملمان را بالا ببریم، گفت: از بنده که خادم شما هستم تا همه حضار جلسه، باید تحملمان را بالا ببریم، سلیقههای ما یکی نیست اما اهداف و آرمانهای ما در حفظ نظام، حفظ تمامیت ارضی و تبعیت از مقام معظم رهبری یکی است. مگر میشود فردی انقلابی باشد و از کشور دفاع نکند.
وی تصریح کرد: باید انقلابی باشیم، به این معنا که مسیری که از سال ۴۱ آغاز کردیم، سال ۵۷ به پیروزی رسیدیم و سال ۵۸ به نظام جمهوری اسلامی رأی دادیم را ادامه بدهیم.
رئیسجمهور اظهار داشت: اخلاق، استقامت و ایستادگی جزو انقلاب ماست.
روحانی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: در خود سازمان ملل، در همان شورای امنیتی که گفته بود، ایران تهدید جهانی است، همان شورای امنیت گفت باید در زمینه فعالیت صلحآمیز هستهای، همه کشورها باید به ایران کمک کنند و در قطعنامه ۲۲۳۱ این موضوع به صراحت آمده است.
رئیسجمهور تأکید کرد: اگر همه با هم نبودیم، نمیتوانستیم به این پیروزی برسیم. قدرت ما در مذاکره با دیگران از ملت نشأت میگیرد، اگر دنیا بداند این رئیسجمهوری که دارد با اینها صحبت میکند، نماینده کل ملت است و همه ملت از او حمایت میکنند، با قدرت میتواند با طرف مقابل صحبت کند. اما اگر بداند که حامی ندارد، خودش هست با یک حزب و یک گروه، خب معلوم است نمیتواند حرفش را به کرسی بنشاند.
وی با بیان اینکه مسئله هستهای، مسئله جناحی نیست، گفت: ما در این حرکت ملی و بزرگ آمدیم کاری کردیم که فعالیت هستهای ما در ایران که آنان میگفتند خلاف قانون و خلاف قطعنامه است، امروز به جایی رساندیم که به راحتی کیک زرد از خارج وارد کشور میکنیم.
روحانی افزود: ما بعد از انقلاب یک گرم کیک زرد نتوانستیم وارد کشور کنیم. البته در داخل، معادنی داریم و میتوانیم کیک زرد تولید کنیم، البته محدود است. در توافقی که یکی، دو هفته پیش صورت گرفت قرار است ۹۰۰ تن کیک زرد وارد کشور کنیم و این موفقیت بزرگ برای انرژی هستهای ماست.
رئیسجمهور تصریح کرد: زمانی به ما میگفتند آب سنگین تولید میکنیم و خلاف قانون است، امروز ما داریم آب سنگین به دنیا میفروشیم؛ محموله اول را به آمریکا فروختیم و محموله دوم را به روسیه.
وی ادامه داد: در مسئله راکتور اراک، مدیفای خواهد شد. البته اینها را باید آقای دکتر صالحی توضیح داد. ما هنوز در مسیر راه هستیم و چارچوب رآکتور آینده اراک مورد توافق قرار گرفته و دارد اجرایی و عملیاتی میشود.
روحانی گفت: اگر ایران خواستههای آنان را میپذیرفت، خسارت بیشماری برایمان به بار میآورد، اما ما به تحقیق و توسعه خود ادامه میدهیم و IR۸ ما هماکنون دارد کار میکند؛ بعد از برجام اولین کاری که کردیم تزریق به IR۸ بود.
رئیسجمهور خاطرنشان کرد: فرض میگیریم که تحریم تَرَک برنداشته است. من از شما میپرسم الان در شرایطی که هستیم، آیا آزاد هستیم که نفتمان را بفروشیم؟ در این مقطع وزیر نفت ما کار بسیار مهمی در اجلاس اوپک کرد و درواقع حقمان را پس گرفتیم.
وی با بیان اینکه ما امروز میتوانیم دو میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت تولید کنیم، گفت: امروز که کشور میتواند طبق اراده خودش هر مقدار که نظام مصلحت میداند، تولید کند و به هر کشوری که دوست دارد صادر کند.
- به جز تحریمهای بانکی، بقیه تحریمها صد درصد برداشته شده است
روحانی ادامه داد: امروز تمام دوستان ما از کشورهای آفریقایی، آسیایی گرفته تا آمریکای لاتین از برجام رضایت دارند چرا که میتوانند با ما مراوده اقتصادی داشته باشند و من میتوانم بگویم در مسئله تحریم، جز در مسئله بانکی، بقیه تحریمها به طور کامل و صد درصد برداشته شده است.
- تردیدی نداریم که آمریکا خصم و دشمن ماست
رئیسجمهور با اشاره به تحریمهای بانکی گفت: ما امروز با بانکهای کوچک و متوسط در دنیا کار میکنیم. یک تعداد بانکهایی هستند که میترسند، البته این نکته، نکته درستی است. طرف ما ۶ کشور هستند، بعضی از آنها با ما دوست هستند، با بعضی از آنها رابطه نسبتاً خوب داریم و آمریکا که جزء این ۱+۵ است، خصم و دشمن ماست و ما تردیدی نسبت به این مسئله نداریم.
- تصویب قانون داماتو نقض فاحش و صریح برجام است
وی تأکید کرد: آمریکاییها تا جایی که بتوانند میخواهند به ما فشار بیاورند، لذا ما باید مقاومت و ایستادگی کنیم و باید راهحلش را پیدا کنیم. آنها ممکن است تخلف کنند و تخلف هم میکنند که مورد اخیرش همین قانون داماتو است که برخلاف برجام دارند انجام میدهند.
روحانی ادامه داد: اگر این قانون اجرایی شود، نقض فاحش و صریح برجام است و با عکسالعمل بسیار تند ما مواجه خواهد شد.
- تردید نکنید در نقض برجام همه یک صدا خواهیم بود
روحانی گفت: تردید نکنید در نقض برجام همه یک صدا خواهیم بود و اختلاف نظری میان دولت و مجلس نداریم ، همه قوا زیر نظر رهبری فعالیت می کنند. همین قانون تصویب شده در کنگره و سنا را اگر رئیس جمهور آمریکا امضا کند و بعد تعلیق کند حتی این مقدار هم ما تخلف برجام می دانیم و در برابر آن عکس العمل نشان خواهیم داد.
- فردا درجلسه هیئت نظارت بر برجام واکنش ایران را به اقدام آمریکا اعلام خواهیم کرد
وی تصریح کرد: ما فردا چهارشنبه در جلسه هیئت نظارت بر برجام را همه را دعوت کردیم و عکس العمل ایران را مشخص و اعلام می کنیم و شما در این خصوص تردید نکنید ونگران و دلواپس نباشید. حتما از حقوق ملت دفاع می کنیم و از آرمانهای آینده با همه توان دفاع خواهیم کرد.
رئیس جمهور با بیان اینکه اصل نقد خیلی خوب است اما باید به جملات بکار برده شده دقت کرد که درست و صحیح باشند، اظهار داشت: همه می دانیم که دروغ حرام است و هیچ صحبتی نباید غیرواقعی باشد.
روحانی گفت: اینکه گفته می شود دولت امیدش به برجام بود، در سال ۹۲ که برجامی نبود آیا ما نتوانستیم تورم را پائین بیاوریم. پایان ۹۲ و اول ۹۳ تورم ۴۵ درصد به ۳۵ درصد کاهش پیدا کرد و ما قول دادیم که به ۲۵ درصد می رسد و نهایتا به ۱۵ درصد کاهش دادیم. این کاهش تورم محسوب می شود یا نه.
وی افزود: بعد از آن قول دادیم که تلاش می کنیم تا سال ۹۶ تورم را تک رقمی کنیم که برخی اساتید انتقاد کردند که این کار شدنی نیست؛ اما ما از خرداد سال جاری توانستیم تورم تک رقمی را در کشور داشته باشیم. این روندی است که از ابتدای دولت شروع شده است و ما باید در نظر داشته باشیم که کارهای یکدیگر را تخطئه نکنیم و اگر کسی کار خوبی کرد باید با انصاف و با اخلاق به او بگوییم که می شود این کار را هم کرد که نتیجه بهتری داشته باشد.
روحانی با بیان اینکه ما سال گذشته صادرات غیرنفتی مان بر واردات پیشی گرفت، خاطرنشان کرد: رهبری هم در سخنرانی عید امسال فرمودند که این دستاورد خوبی است که دولت انجام داده است.
وی گفت: برخی می گویند بیکاری و رکود، بله این حرف صحیح است. در سالهای ۹۱ و ۹۲ که رشد ما حدود ۹ درصد منفی بود و در سال ۹۳ رشد اقتصادی ما ۳ درصد شد. در سال ۹۴ به خاطر کاهش قیمت نفت دچار تنگنای شدیدی شدیم و در آن شرایط تمام کشورهای تولید کننده نفت از ذخایرشان استفاده کردند. روسیه، عربستان و کویت همه این کار را کردند. ایران در سالهای ۹۴ و ۹۵، ۲۰ درصد از منابع نفتی خود را به صندوق توسعه ریخت، اقتصاد مقاومتی معنایش این است که اقتصاد را جوری بسازیم که در شرایط سخت بتوانیم راه اقتصادی خود را پیش ببریم.
رئیس جمهور ادامه داد: در سفری که چند ماه پیش به ونزوئلا داشتم آنها گفتند که حدود ۴۰۰ درصد تورم در کشورشان دارند و سفارت ما در آن کشور گفت که تورم آنها ۷۰۰ درصد است. به هر حال این میزان از تورم به خاطر همان شرایط سخت اقتصادی ناشی از کاهش قیمت نفت است که گفتم. ما در این شرایط رشد اقتصادی داشتیم، این را ببینید یعنی امید به آینده اصل است.
روحانی افزود: رسانه یا هر آنچه که بخواهد امید مردم را بگیرد بدبختی ما ادامه پیدا می کند که این خلاف انقلاب و نظام است. ما مشکل داریم، قبول داریم مسئله بیکاری در کشور وجود دارد اما دولت هر سال بیش از ۷۰۰ هزار شغل جدید ایجاد کرده است و ورودی بکار خیلی بیشتری از این میزان است. بنابراین، اینطور می شود که ضمن ایجاد شغل، آمار بیکاری هم بالا می رود.
وی تصریح کرد: ۵ تا ۷ سال قبل را ببینید. اشتغال خالص ما تقریبا صفر بوده است. خوب ما قدم خوبی در مسیر اشتغال برداشتیم ولی فاصله داریم. کارجویان ما یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر هستند که ۶۵ درصد از آنها را خانوم ها تشکیل می دهند، حالا در این شرایط چکار باید کرد. خواهشی که دارم از همه دانشجویان، اساتید و دیگران این است که بدانید دولت به تنهایی نمی تواند کارها را پیش ببرد یعنی هیچ دولتی نمی تواند این کار را کند.
رئیس جمهور با بیان اینکه کل بودجه کشور ۳۲۰ هزار میلیارد تومان است و بودجه عمرانی امسال نیز ۶۲ هزار میلیارد تومان تخمین زده شده است، اظهار داشت: اینها رقم های خاصی در برابر بزرگی کشور ایران نیست و دولت هم از این به بعد باید انتظام گر، هدایت کننده و ناظر باشد.
روحانی ادامه داد: هر چه که بگوییم اوضاع خراب است سرمایه دار فرار می کند. ما باید سرمایه گذار خارجی جذب کنیم. خوب دولت توانش محدود است. بخش خصوصی ما، ایرانیان داخل و خارج از کشور همه باید بیایند و ما نیاز به تکنولوژی و سرمایه داریم.
وی با بیان اینکه آلودگی هوا داریم چرا که تکنولوژی مناسب در اختیار نداریم، گفت: برای آنکه آلودگی از بین برود نیاز به تکنولوژی داریم وگرنه هر زمان که وارونگی هوا را داشته باشیم به این مشکل برخواهیم خورد و تعطیلی مدارس و این قبیل کارها هم درمان اساسی این مشکل نیست.
روحانی با بیان اینکه مسئله فاضلاب مشکل بزرگی شهرهایی است که نزدیک دریا هستند، گفت: باید برای محیط زیست و ریل نیز سرمایه گذاری کنیم. برای این موضوعات ۱۰ هزار میلیارد تومان اختصاص داده ایم.
- با بیان احسن از دولت انتقاد کنید
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه دانشگاه باید نقاد باشد، اظهار داشت: باید از ما انتقاد کنید، با بیان احسن این کار را انجام دهید. از بقیه قوا هم از نظر من اشکالی ندارد، انتقاد کنید. نقد حق شماست، دانشجو باید نقاد باشد.
وی ادامه داد: حال و هوای دانشجویی را می دانم یکی از ویژگی های دانشجویی نقد است، اما باید به ما راه حل نیز بدهید. توسعه علم، دانش و فناوری بارش بر دوش شماست.
روحانی با بیان اینکه در بخش علم و فناوری وضعیت کشور خوب و روبه پیشرفت است، گفت: درآمد شرکت های دانش بنیان سال گذشته ۱۵ هزار میلیارد تومان بود و امسال به ۲۰ هزار میلیارد تومان خواهد رسید.
رئیس جمهور با تاکید براینکه توسعه علم و دانش فقط با ارائه مقاله امکان پذیر نیست، افزود: حرف و حدیث هایی که در مورد مقالات وجود دارد را کاری ندارم، اما توسعه علم و دانش فقط با ارائه مقاله امکان پذیر نیست. باید علم و فناوری تجاری سازی شود. در این زمینه بیشترین کمک را دانشگاه ها می توانند انجام دهند.
وی با تاکید بر لزوم وحدت و آرامش از دانشجویان خواست در انتقادات لحن هایشان را آرام تر کنند و گفت: از رئیس جمهور انتقاد کنید اشکال ندارد، اما آرمان بزرگ همه ما توسعه ایران اسلامی است که در چشم انداز توسعه نیز مورد تاکید قرار گرفته است.
روحانی هم در پایان خطاب به دانشجویان گفت: نکاتی که فرمودید به وزرای علوم و بهداشت و آموزش پزشکی تذکر می دهم.
نظر شما