هنگامیکه سبزیها را میجوشانید، مواد مغذی محلول از آنها به آب پس داده میشود و از دست میرود.
جوشاندن سبزیها هم ممکن است باعث پخته شدن بیشازاندازه آنها شود و آنها نرم، رنگورورفته و وارفته کند.
فقط هنگامی است که میخواهید سوپ درست کنید، میتواند سبزیها را بجوشانید و حتی در این مورد هم باید مدت زمان جوشاندن را کوتاه نگهدارید
به این نکات در مورد پختن سبزی توجه کنید:
- به جای خیساندن سبزیها ممکن است باعث شود برخی از مواد مغذیشان در آب حل شود و از دست برود، میتوانید با استفاده از یک برس نرم و آب سبزیهای با پوست ضخیم تمیز کنید.
- به جای جوشاندن سبزیها آنها را بخارپز کنید.
- سبزیها را با اجاق مایکروویو در مدت کوتاهتری میتوان پخت و به این ترتیب ممکن است مواد مغذی آنها بهتر حفظ شود.
نظر شما