امروزه با ایجاد شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های اینترنتی حجم وسیعی از اطلاعات پزشکی و بهداشتی به مخاطبان ارائه می‌شود و این در حالی است که گردانندگان بسیاری از آنها نه‌تنها پزشک نیستند بلکه هیچ سررشته‌ای هم در زمینه‌های پزشکی و سلامت ندارند.

شبکه مجازی

قائم‌مقام معاونت نظارت و برنامه‌ريزي سازمان نظام پزشكي، در برنامه تلويزيوني نبض گفت: سايت‌هاي اينترنتي غيرمجاز هستند و عملا اجازه‌اي براي درمان و ارائه خدمات پزشكي ندارند. حجت‌الله مقيمي تأكيد كرد: مطب و مؤسسات 2محل مجاز براي تبليغات پزشكي هستند كه اجازه تبليغ دارند و نظام پزشكي نهادي است كه اين اجازه را براي آنها صادر مي‌كند، افراد بعد از دريافت مجوزهاي كتبي قادر خواهند بود در رسانه‌هاي مختلف اقدام به تبليغ براي خود كنند.

مقيمي گفت: ما با معضلي در حوزه اينترنت و شبكه‌هاي اجتماعي روبه‌رو هستيم، در اين حوزه‌ها در حد صفر قدم برداشته‌ايم و در تلاشيم تا جلوي اين تبليغات را بگيريم اما متأسفانه همكاري‌هاي بين دستگاهي بسيار ضعيف است.

نادر عسگري معاون فني دفتر نظارت و اعتبار بخشي وزارت بهداشت نيز گفت: ما بايد به مردم بگوييم يك پزشك دليلي براي تبليغات ندارد زيرا خدمات پزشكي تجارت به‌حساب نمي‌آيد، پزشك خوب توسط مردم معرفي مي‌شود و هر رفتاري غيراز اين غيرطبيعي است. سامانه ۱۵۹۰ محلي است كه به مردم مشاوره مي‌دهد و حتي دريافت شكايات هم از اين طريق قابل پيگيري است. بسياري از شكايت‌ها از تبليغات كذب ماهواره‌هاست و بيشتر شكايت‌ها به عدم‌ آگاهي‌ها بازمي‌گردد.

کد خبر 362495

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha