به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه بحرینی الوسط، بزرگترین دادگاه کیفری بحرین روز دوشنبه جلسه محاکمه آیتالله عیسی قاسم، رهبر شیعیان بحرین را به همراه رئیس و نیز عضو دفترش در پرونده کسب مال از راه غیرقانونی آغاز کرد که باز هم متهمان حاضر نبودند.
دادگاه شیخ حسین یوسف القصاب (المرحروس)، رئیس دفتر آیتالله عیسی قاسم را بارها احضار کرده است اما هیچ یک از متهمان در جلسات دادگاه حاضر نشدهاند. اما در این جلسه عبدالرحمان الخشرم و کیل مدافع آیتالله عیسی قاسم حضور داشت.
وکیل اظهاراتی را درباره تناقض داشتن اظهارات شاهدان درباره اتهام پولشویی و عدم وجود مدارک کافی مطرح کرد. وی همچنین خواستار حضور سه شاهد از طرف آیتالله عیسی قاسم در دادگاه شد.
اما دادگاه در پاسخ به وکیل الخشرم توضیحات و دفاعیات وی را تکراری دانست و حکم داد که جلسه قرائت حکم در حق آیتالله عیسی قاسم ۱۴ مارس ۲۰۱۷ باشد.
رژیم آل خلیفه چند ماه پیش آیتالله عیسی قاسم را به اتهام تحریک به خشونت علیه نظام سلب تابعیت و محاکمه کرد.
هزاران بحرینی شب گذشته نماز جعفر طیار برای آزادی آیتالله عیسی قاسم خواندند و در تظاهراتهایی با محاکمه این عالم بحرینی مخالفت کردند. آنها این محاکمه را "محاکمه حضور شیعی در بحرین" خواندند. آیتالله عیسی قاسم به کسب پول از راه غیرقانونی و جمعآوری خمس متهم است.
مناطق عالی، المالکیه، کرزکان، ابوصبیع، الشاخوره، القدم، کرباباد، الدیه، کرانه، النبیه صالح، المحرق، بوری، المصلی، المعامیر، السنابس، باربار ، السهلة، سترة و مناطق دیگر شاهد تظاهرات بعد از ادای نماز مغرب و عشا و نماز جعفر طیار به دعوت علای بحرینی بود.
این تظاهراتها به صحنه درگیری بین نیروهای امنیتی و مردم تبدیل شد.
نیروهای رژیم آل خلیفه نیز با استفاده از گاز اشکآور و گلولههای ساچمهای به تظاهرکنندگان حمله کردند.
در اطراف منزل آیتالله عیسی قاسم هزاران تن تصاویر وی را در دست داشته و شعارهایی علیه نظام آل خلیفه سر دادند و تاکید کردند، به تحصن ادامه داده و آمادهاند جان خود را برای آیتالله عیسی قاسم فدا کنند.
در بیانیه علمای بحرین تاکید شده است، دفاع از آیتالله عیسی قاسم در وهله اول دفاع از مساله دین است که در معرض خطرناکترین تهدید در تاریخ کشور از طریق هدف قرار دادن برنامهریزی شده ساکنان اصلی بحرین قرار دارد.
در این بیانیه آمده است، دفاع تا پای جان از شیخ عیسی قاسم واکنشی شرعی و فقهی به حمایت مقامات در حق او است.
علمای بحرین به آل خلیفه درباره هر گونه اقدام نابخردانه در این باره هشدار دادند و گفتند، اوضاع به حدی از حساسیت رسیده که تحمل هیچ مانور و ماجراجویی را ندارد.
نظر شما