به گزارش مهر، سید ضیاء هاشمی در نشست سراسری مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور در دانشگاه مازندران، گفت: احکام موضوع اتاق فکر استانی با عنوان شبکه «جامعه و دانشگاه» ابلاغ شده و این شبکه، فرصتی برای ایفای رسالت اجتماعی دانشجویان است.
وی افزود: وضعیت دانشگاههای کشور از حیث دینداری و سلامت اجتماعی به ایدهآلها نزدیکتر است و نسبت به دانشگاههای دیگر کشورها از آسیبهای اجتماعی کمتری برخوردار است.
معاون فرهنگی وزير علوم، تحقيقات و فناوري خاطرنشان کرد: باید با استفاده از راهکارهای ایجابی از سرمایههای اجتماعی در دانشگاه بهره برد.
هاشمی اضافه کرد: اکنون دانشگاهها با سه سال گذشته متفاوت شده و فضای تعاملی بین دانشجویان و استادان و نیز فعالیتهای بخش عمرانی در دانشگاه بیشتر شده است.
وی عنوان کرد: «شبکه جامعه و دانشگاه» از جمله فعالیتهایی است که با نگاه به بیرون تلاش دارد تا دانشگاه ورود اجتماعی داشته و موجب پویش اجتماعی شود.
معاون فرهنگی وزير علوم با بیان اینکه بخشنامهای در حوزه برگزاری مناظره به دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور ابلاغ شده است، گفت: در این خصوص ستادهای استانی کاندیداها میتوانند نمایندگان خود را به دانشگاههای مربوطه معرفی کنند.
هاشمی گفت: از آنجا که دانشگاه طبیعتا یک گروه مرجع است و جامعه نگاه به دانشگاه دارد، این مسئولیت اجتماعی دانشگاه الزام میکند تا در عرصه روشنگری و انتخاب منطقی کاندیداها به جامعه کمک کند.
وی با بیان اینکه دانشگاه کانون تفکر جامعه است و برای همه حوزههای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی به عنوان مرجع محسوب میشود، عنوان کرد: یکی دیگر از بخشنامههای ارسالی این است که دانشگاه نباید ستاد انتخاباتی کاندیداها شود اما در زمینه آگاهیبخشی دانشگاه باید فعالیت کامل داشته باشد.
نظر شما