همشهری آنلاین: سخنگوی کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات گفت: احتمال دارد یک برنامه گفت وگو محور دیگر با حضور نمایندگان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در این هفته داشته باشیم.

مناظره

سیداحسان قاضی زاده هاشمی در گفت‌وگو با ایرنا در پاسخ به این سوال که آیا بهتر نبود مناظره آخر در فاصله زمانی کمتری تا زمان انتخابات (29 اردیبهشت) برگزار می‌شد؟ اظهار کرد: جدول زمان‌بندی هر روز شامل بخش‌های گفت وگوی ویژه خبری زنده، مستندهای انتخاباتی نامزدها و برنامه‌های رادیویی از شبکه‌های مختلف است.

نماینده قوه مقننه در شورای نظارت بر صدا و سیما افزود: مردم قضاوت و جمع بندی خود را راجع به سه مناظره انجام داده‌اند، نوع سلایق و کلام، مشخص شده و پاسخ به سوالات را دریافت کرده‌اند.

وی تاکید کرد: ممکن است یک یا دو برنامه گفت‌وگو محور دیگری را با حضور نمایندگان نامزدها یا اجزای دیگر طراحی کنیم. ولی مناظره دیگری برای نامزدها نخواهیم داشت.

قاضی زاده هاشمی افزود: تدوین و پخش چنین برنامه‌ای با هماهنگی کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری و وجود زمان پخش مناسب ممکن می‌شود، به طوری که هم پوشانی با برنامه‌های تبلیغاتی نداشته باشد. برنامه ریزی در این زمینه بسیار حساس است و به محض مشخص شدن اطلاع رسانی می‌کنیم.

  • حذف مستندهای انتخاباتی به عهده کمیسیون نظارت بر تبلیغات

نماینده مردم فریمان و سرخس در مجلس شورای اسلامی در مورد حذف بخش‌هایی از مستند اول و دوم حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی (16 و 19 اردیبهشت) گفت: تصمیم درمورد مستندهای انتخاباتی کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات صورت می‌گیرد.

وی افزود: در این کمیسیون، صدا و سیما یک رای دارد، کمیسیون فراقوه‌ای است و نکات اصلاحی را به ستادهای هریک از نامزدها اعلام می‌کند و بعد از اصلاح پخش می‌شود.

قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: در میان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری مستندهای سیدمصطفی هاشمی طبا و اسحاق جهانگیری اصلا اصلاحیه نداشته است و مستند روحانی کمترین میزان اصلاحیه را داشت.

به گفته وی طبق ضوابط قانونی که به ستادهای انتخاباتی اعلام شده است، 24 ساعت قبل از زمان پخش مستند باید آن را در اختیار کمیسیون قرار دهند و کمیسیون در همان یکی دو ساعت اول موارد را اعلام می‌کند.

  • چرا خبرنگاران دیگر رسانه‌ها در حین مناظره‌ها حضور ندارند؟

وی در مورد اجازه نداشتن خبرنگاران دیگر رسانه‌ها برای حضور در صداوسیما همزمان با مناظره‌ها و طرح سوال از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری نیز گفت: این مورد مربوط به روابط عمومی سازمان صداوسیما است؛ ما منعی برای حضور خبرنگاران سایر رسانه‌ها نداشته‌ایم. کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات روی نحوه و کیفیت برگزاری کل برنامه‌های ضبط شده و برنامه‌های مربوط به نامزدها و نماینده نامزدها نظارت دارد. البته ممکن است صدا و سیما نیز محدودیت‌های مکانی و ...داشته باشد.

  • درخواست پاسخ به سخنان نامزدها در دست بررسی است

وی درمورد درخواست بعضی نامزدها یا طرف‌های دیگر برای پاسخ به شماری از اظهارنظرها در حین مناظره‌ها در صداوسیما نیز گفت: این تقاضاها در دست بررسی است، همچنین تقاضای دولت‌های نهم و دهم را بررسی می‌کنیم. ممکن است به جمع بندی برسیم و بتوانیم زمانی را به صورت ضبط شده در اختیار این افراد قرار دهیم. زیرا بر اساس ماده 64 قانون این فرصت باید زمان ضبطی باشد.

براساس ماده ۶۲ قانون انتخابات ریاست جمهوری، برای تضمین برخورداری یکسان نامزدهای ریاست جمهوری از امکانات دولتی کمیسیونی به نام کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات در وزارت کشور تشکیل می‌شود. اعضای این کمیسیون عبارتند از؛ دادستان کل کشور یا نماینده تام الاختیار او، وزیر کشور یا نماینده تام الاختیار او، رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران یا نماینده تام الاختیار، یک نفر از اعضای شورای نگهبان به منظور نظارت بر کار کمیسیون مزبور، دبیر هیئت مرکزی اجرایی انتخاب، نماینده شورای نظارت بر صداو سیما (اکنون احسان قاضی زاده).

کد خبر 369865

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha