مدير روابط عمومي دانشگاه علومپزشكي اصفهان درباره شيوع تب كنگو در استان اصفهان به همشهري گفت: بيماري تبكنگو كه با سردرد شديد، تب، درد عضلاني و خونريزي زيرجلدي همراه است، تحت كنترل است. دكتر كيانوش جهانپور با اشاره به مشاهده چند مورد بيماري تب كريمه كنگو در استان اصفهان از آمادگي مراكز بهداشتي و درماني و بيمارستانهاي استان اصفهان براي مقابله با تب كريمه كنگو خبر داد و افزود: 4مورد مشكوك به بيماري تب كريمه كنگو در استان مشاهده شده بود كه افرادي كه به اين ويروس مبتلا بودند، هماكنون بستري و تحت درمان هستند و وضعيت جسماني آنها رو به بهبود است.
وي همچنين افزود: درصورت مشاهده هرگونه علائم احتمالي اين بيماري از قبيل تب همراه سردرد شديد، تهوع و استفراغ و... به مراكز بهداشتي و درماني مراجعه شود. براي جلوگيري از ابتلا به اين ويروس خطرناك بايد ابتدا دام بعد از ذبح بهداشتي بهمدت 24ساعت در سيستمهايي با دماي زير صفر نگهداري شده و سپس بستهبندي انجام شود. قبل از مصرف نيز گوشت در دماي فريزر حداقل بهمدت 3تا4 ساعت نگهداري و پس از آن مصرف شود.
نظر شما