به گزارش روابط عمومي بنياد بركت، پس از تأکید رهبر معظم انقلاب به تقویت گروههای جهادی، امور گروههای جهادی در بنیاد برکت شکل گرفت و از همان زمان شناسایی، تقویت و حمایت از گروههای جهادی دانشجویی و جوان در استانهای مختلف کشور آغاز شد.
در شیوهی حمایت بنیاد برکت از گروههای جهادی، تلاش شده اولاً گروههای دورتر از مرکز اولویت داشته باشند و ثانیاً به گروههای دانشجویی و جوانان و گروههایی که دغدغههای جدیتری برای محرومیتزدایی دارند، توجه بیشتری شود.
بنیاد برکت در تابستان سال گذشته و تعطیلات نوروز سال جاری از حدود 180 گروه جهادی حمایت کرده است. این گروهها عمدتاً در زمینههای زیربنایی و عمرانی، بهداشتی و درمانی، فرهنگی و آموزشی و همچنین اشتغالزایی و توانمندسازی اقتصادی فعال بودهاند.
حجم اعتبار هزینه شده برای حمایت از گروههای جهادی مورد حمایت بنیاد برکت تاکنون نزدیک به 20 میلیارد ریال بوده است و پیشبینی میشود این مبلغ در سال جاری افزایش نسبتاً قابلتوجهی پیدا کند. البته بنیاد برکت از گروههای جهادی فقط حمایت مالی نمیکند.
کمک به منظم کردن اقدامات گروههای جهادی، رایزنی با دستگاههای استانی و محلی برای پیشبرد کار و ساماندهی این گروهها برای نقشآفرینی در بلایای طبیعی و بحرانها، از دیگر اقداماتی است که بنیاد برکت در راستای حمایت از گروههای جهادی انجام میدهد.
بنیاد برکت در سیل استان سیستان و بلوچستان، سیل آذربایجان شرقی، زلزلهی خراسان رضوی، سیل لردگان و اتفاقات مشابهِ چند ماه گذشته، گروههای جهادی بومی را بلافاصله سازماندهی و از آنها حمایت کرد تا در حل مشکلات مردم بحرانزده به نهادها و سازمانهای مسئول کمک کنند.
نظر شما