مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: بسیاری از مردم متوجه برخی تغییرات بدنی مرتبط با سن نیستند.

از ۵ وضعیت دردناک مرتبط با سن چطور مراقبت کنیم؟

به گزارش آوای سلامت به نقل از webmd کارشناسان معتقدند، بی‌توجهی به اصول درست فعالیت‌های روزمره می‌‌تواند بر بروز دردهای مرتبط با افزایش سن موثر باشد. شایع‌ترین دردهای مرتبط با افزایش سن از این قرارند:

  • سردرد: از ۳۰ سالگی به بعد استرس‌های شغلی و فشارهای داخل خانه می‌تواند منجر به بروز این درد شود. همچنین نشستن طولانی مدت پشت کامپیوتر و قرار دادن سر به مدت طولانی در یک حالت باعث فشار آمدن به گردن و سر شده و منجر به بروز سردردهای مزمن در طول زمان می‌گردد. سعی کنید تمرینات عمیق تنفسی برای کاهش این سردردها داشته باشید. ماساژ ملایم و یا استفاده از حمام گرم مفید است. برای کاهش سردرد ناشی از استفاده از کامپیوتر سعی کنید کشش عضلات گردن را با حرکت دادن سر به چپ یا راست انجام دهید. کمپرس گرم یا برخی داروهای مسکن برای کاهش این دردها موثر است.
  • سندرم تونل کارپ: این سندرم به علت درد در مچ دست و وارد شدن فشار به اعصاب مچ دست ایجاد می‌شود.تايپ کردن بر صفحه کلید کامپیوتر، استفاده مدام از تلفن همراه، بازی‌های رایانه‌ای و ... علت ایجاد این سندرم هستند. بین فواصل تایپ کردن به خود استراحت داده و انگشتان دست خود را ورزش دهید. اطمینان حاصل کنید که فضای کاری شما و تجهیزات آن استاندارد است. قرار گرفتن صحیح مچ دست در حین کار تکراری، صاف قرار دادن مچ دست و یا استفاده از آتل، دوری از خم کردن و بالا بردن مچ به طور مکرر، انجام ورزش های کششی دست ها و مچ، تکان دادن بازوها و پاها، خم شدن و تغییر موقعیت بدن در طول روز، از ابتلا به تونل کارپال جلوگیری می‌کند.
  • درد پشت: چند چیز علت بروز درد کمر مرتبط با سن است، استرس در ستون فقرات، محیط کاری غیر استاندارد و عادات خواب اشتباه. به وضعیت بدنی خود و نحوه حرکاتتان توجه داشته باشید. انجام فعالیت‌های منظم ورزشی، کاهش وزن، تقویت عضلات ناحیه‌های گردن و کمر، الگوی صحیح نشستن، الگوی صحیح راه رفتن ضروری است. افرادی که مشاغل خاصی دارند و مجبورند فعالیت‌های بدنی خاصی را انجام دهند، باید بر اساس یک الگوی صحیح فعالیت‌‌های مرتبط با کار خود را انجام دهند. اگر درد کمر شما در صبح هنگام بیشتر است، تشک جدید و طبی خریداری کنید و یا موقعیت خواب خود را تغییر دهید. داروهای مسکن مانند استامینوفن، ایبوپروفن، ناپروکسن و ... می‌تواند به از بین بردن درد و کاهش ورم و التهاب کمک کند. سعی کنید درمان‌های فیزیکی، پیلاتس و یوگا را نیز انجام دهید.
  • فشار عضلانی و التهاب تاندون: التهاب و صدمه دیدن تاندون چرخاننده شانه (روتاتور کاف) یکی از رایج‌ترین علل درد شانه است. اکثر افراد دچار مشکلات کشیدگی، التهاب و پارگی تاندون شانه با استراحت کردن و بهره ‌گیری از داروهای مسکن، ضدالتهاب‌ها، فیزیوتراپی و تزریق داروهای استروئیدی با موفقیت درمان می‌‌شوند؛ جراحی توسط جراح شانه نیز معمولا آخرین گزینه درمان پارگی تاندون شانه محسوب می‌شود.
  • آرتروز: یک بیماری تخریبی در مفصل است (تخریب غضروف مفصل) که پیشرونده بوده ولی علی ‌رغم نامگذاری آن، یک بیماری التهابی نیست (بر خلاف آرتریت روماتویید). چون التهاب در این بیماری یک عارضه ثانویه است. سبک زندگی فعال و کنترل وزن می‌تواند در کاهش علائم آرتروز موثر باشد. فعالیت‌‌های آسان برای مفاصل به عنوان ورزش باید انتخاب شود؛ آموزش كنترل وزن برای عضلات و استخوان‌ها و فعالیت‌های ایروبیک برای سلامت قلب. تمرینات قدرتی نیز درد و بار روی مفاصل را کاهش می‌دهد.
کد خبر 378051

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha