همشهری آنلاین: دبیر علمی شانزدهمین همایش سالیانه انجمن علمی داروسازان ایران، گفت: مصرف خودسرانه دارو برای درمان اختلالات خواب می‌تواند عوارض زیادی به همراه داشته باشد.

عوارض مصرف خودسرانه داروهای درمان اختلالات خواب

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر عباس کبریایی زاده در آستانه برگزاری شانزدهمین همایش سالیانه انجمن علمی داروسازان ایران اظهار داشت: مبانی و نوروشیمی بیماری‌های اعصاب و روان، تازه‌های دارو درمانی اضطراب، استرس و نقش داروساز در تجویز و مصرف منطقی آن از جمله محورهایی بوده که در این همایش مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.

وی افزود: مخاطبین اصلی این همایش داروسازان و پزشکان عمومی بوده و آخرین یافته‌های علمی در حوزه بیماری‌های اعصاب، روان و اعتیاد و راهکارهای دارویی و درمانی در این زمینه ارائه می‌شود.

دبیر علمی شانزدهمین همایش سالیانه انجمن علمی داروسازان ایران ادامه داد: چندین پانل آموزشی در این کنگره ارائه خواهد شد که نقش داروسازان در کنترل اعتیاد در کشور همچنین دارودرمانی اعتیاد در ایران از جمله موضوعات این پانل‌ها است.

کبریایی زاده تصریح کرد: بررسی و تحلیل داروهای اعصاب و روان در ایران، دارودرمانی درد، تازه‌های تجویز و مصرف منطقی داروهای ضد درد در بیماران بستری در این کنگره نیز انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: دارو درمانی و تجویز منطقی داروهای خواب‌آور همچنین تجویز و مصرف منطقی دارودرمانی خواب و اختلالات خواب در سالمندان و سم شناسی الکل‌ها و اثرات حاد و مزمن آنها نیز در این کنگره مورد بحث و گفتگو قرار گرفته و شرکت کنندگان از مباحث آموزشی در این زمینه می‌توانند بهره‌مند شوند.

دبیر علمی شانزدهمین همایش سالیانه انجمن علمی داروسازان ایران گفت: کارشناسانی از ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزارت بهداشت همچنین اساتید دانشگاهی در این کنگره حضور داشته و مباحث دارودرمانی اعتیاد به طور مفصل مطرح می‌شود.

به گفته وی مشکلاتی که باعث تشدید رویکرد به مواد اعتیادآور می‌شود نیز توسط مسئولا ن بهزیستی حاضر در جلسه از بعد روانشناسی و جامعه شناسی بررسی خواهد شد.

دبیر علمی شانزدهمین همایش سالیانه انجمن علمی داروسازان ایران به موضوع داروهای اختلالات خواب و بیداری اشاره کرد و گفت: داروهای این حوزه سیناپس عصبی انتقال دهنده پیام را تغییر می‌دهد و در صورتی که افراد بدون مشورت پزشک اقدام به مصرف آن کنند با مشکلات زیادی همراه خواهند شد.

کبریایی زاده خاطرنشان کرد: اکثر مواقع اختلالات خواب و بیداری بدون دارو درمانی و از طریق تغییر الگوی تغذیه‌ای همچون تغییر انواع نوشیدنی‌ها و غذاها همچنین تغییر ساعات بیداری و... برطرف می‌شود.

وی گفت: اغلب همکاران روانپزشک از طریق داروهای غیردارویی تلاش می‌کنند مشکلات اختلالات خواب را حل کنند و پناه آوردن به داروها و مصرف خودسرانه آن تا مدت‌ها می‌تواند عوارض جبران ناپذیری بر جای بگذارد.

شانزدهمین همایش سالیانه انجمن علمی داروسازان ایران ۲ تا ۴ شهریور ۹۶ با حداکثر امتیاز بازآموزی در مرکز همایش‌های بین‌المللی رازی برگزار می‌شود.

کد خبر 378419

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پزشکی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha