به گزارش سما، زهرا صدر اعظم نوری، مدیر کل نظارت و پیگیری امور مناطق درباره این جلسات گفت: در راستای برنامه سال 87 و سیاست های شهرداری تهران، در این جلسات برنامههای پیشنهادی مناطق 22 گانه را مورد بررسی قرار می دهیم تا بعد از تصویب برنامهها آن را به ستاد بودجه ارسال کرده و ستاد بودجه نیز پیشنهاد برنامه و بودجه کلی سال 87 شهرداری تهران را پس از بررسی به شورای اسلامی شهر ارائه دهد.
وی افزود: در این جلسات که از روز سه شنبه (ششم آذر ماه) آغاز شد برنامه و بودجه مناطق 22 گانه به ریاست معاون امور مناطق شهرداری تهران و همچنین با حضور شهردار، معاونان و نمایندگان حوزههای ترافیک، خدمات شهری، اجتماعی وفرهنگی، فنی و عمرانی، هماهنگی و برنامه ریزی، املاک و ستاد 137 شهرداریهای هر منطقه مورد بررسی قرار گرفته است.
نوری با بیان اینکه در برنامه و بودجه سال 87 مناطق حوزه اجتماعی و فرهنگی بیشتر مورد توجه قرار گرفته است ، گفت: یکی از رویکردهای شهرداری تهران شناسایی و تامین نیازهای محله ای از طریق مشارکت شهروندان است و از آنجایی که بخش قابل توجهی از نیازهای مردم ماهیت اجتماعی و فرهنگی دارد، این حوزه بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.
وی افزود: یکی دیگر از دلایل توجه به حوزه اجتماعی و فرهنگی دربرنامه های سال 87 این است که ما در 2سال گذشته به سایر نیازهای شهر ازجمله آسفالت و خدمات شهری و ... بیشتر توجه کردیم؛ از این رو سال آینده ضمن توجه به آن مسائل، گرایش بیشتری به سمت موضوعات اجتماعی و فرهنگی خواهیم داشت.
نوری تاکید کرد : مناطق بر اساس تاکید شهردار تهران، سند توسعه منطقه در یک چشم انداز 5 ساله را با توجه به همه نیازهای محلات و منطقه تنظیم می کنند و ما بر اساس منابع و امکاناتی که در اختیار داریم آنها را تصویب می کنیم.