محمدحسین موسی پور در نشست خبری خود که پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور مشروح آن را منتشر کرد، افزود: این تعداد بهعنوان عوامل اجرایی، حفاظتی، بازرسی و نظارتی در روند برگزاری این انتخابات با وزارت کشور همکاری خواهند کرد.
وی با اشاره به صدور احکام اعضای ستاد انتخابات کشور اظهار داشت: از زمان آغاز ثبت نام داوطلبان نمایندگی مجلس، هیات های اجرایی انتخابات نیز در سراسر کشور شروع به کار خواهند کرد و پس از ثبتنام، صلاحیت داوطلبان مورد رسیدگی قرار می گیرد و برنامه های دیگر ستاد انتخابات طبق زمانبندی انجام خواهند شد.
نام نویسی با کارت ملی
رئیس شورای اطلاع رسانی کشور بیشتر بودن داوطلبان نامزدی در انتخابات مجلس و واجدان شرایط رأی دادن در برخی حوزهها از مجموع 207 حوزه انتخابیه را یادآور شد و گفت: درصورت موافقت شورای نگهبان، در حوزههایی که بیش از 3 نماینده دارند، انتخابات به صورت رایانهای برگزار خواهد شد.
موسی پور در عین حال خاطر نشان کرد: نام نویسی از مردم برای رأی دادن در انتخابات مجلس با استفاده از کارت و کد ملی صورت خواهد گرفت.
میز رسانه
معاون حقوقی و امور مجلس همچنین از آمادگی کامل وزارت کشور برای برپایی انتخابات خبر داد و اظهار داشت: به منظور اطلاعرسانی شفاف و سریع و حضور پررنگ رسانهها، میز رسانه در ستاد انتخابات وزارت کشور فعال میشود و خبرنگاران جراید و رسانهها امکان فعالیت گستردهتر و خبررسانی مناسب درباره انتخابات را خواهند داشت.
جلوگیری از رویش احزاب
اگرچه موسیپور بر نظارت غیر مستقیم احزاب و گروه های سیاسی بر روند انتخابات تاکید کرده بود، در عین حال خبرهایی از تلاش کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور برای ساماندهی و جلوگیری از رویش احزاب و تشکلهای خلق الساعه و بدون مجوز در آستانه انتخابات مجلس هشتم، شنیده شد.
به گزارش مهر، کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور به منظور اطلاع رسانی و ممانعت از سوء استفاده احزاب و تشکل های بدون مجوز در آستانه انتخابات مجلس هشتم از فضای عمومی کشور و رسانهها، درصدد اتخاذ تصمیمی جامع در این خصوص است.