همشهری آنلاین: گلودرد می‌تواند اولین نشانه سرماخوردگی، عوارض جانبی از تارهای صوتی آسیب دیده یا نشان‌دهنده یک بیماری حاد و جدی باشد.

throat

صرف نظر از علت ایجاد گلودرد، نگرانی شما زمانی که درد بدتر می‌شود این است که چگونه آن را سریع‌‌تر درمان کنید. ممکن است به پزشک مراجعه کنید اما برخی از بهترین روش‌‌ها، درمان‌های خانگی هستند.

  كارشناسان كلينيك مايو، راهکارهای ساده برای اجتناب از درد گلو را پيشنهاد داده‌اند.

  • غرغره با آب نمک: نمک تورم و التهاب مخاط را از بین می‌برد و به تسکین گلودرد کمک می‌کند. یک قاشق چای خوری نمک را می‌توان با هشت اونس آب گرم ترکیب کرد و آن را برای چند ثانیه غرغره و بعد از دهان خارج کرد. این کار باید چند بار تکرار شود.
  • استفاده از قرص‌های مکیدنی: برخی از قرص‌های مکیدنی ضد گلودرد حاوی منتول هستند. منتول عنصری است که بافت گلو را بی حس می‌کند و با تسکین موقت سوزش و درد گلو همراه است. آب نبات‌های نعناع هم همین تاثیر را دارند.
  • تسکین درد با داروهای بدون نسخه: مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده اعلام کرده که ویروس‌ها اغلب باعث گلودرد هستند پس گلودرد با آنتی‌بیوتیک درمان نمی‌شود. داروهای ضد التهابی مانند آسپرین یا ناپروکسن می‌تواند به کاهش التهاب و تورم گلو کمک کند.
  • خوردن عسل: چای گرم همراه با عسل شیرین می‌تواند منجر به تسکین گلو شود و از تحریک آن برای سرفه کردن جلوگیری کند. علاوه بر این چای گرم بدن را از کم آبی نجات می‌دهد و این یک گام دیگر برای درمان گلودرد است. تحقیقات نشان داده است كه  عسل خاصیت ضد سرفه دارد. سایر مایعات گرم مانند سوپ هم  می‌تواند مفید باشد.  فقط مطمئن باشید که این نوشیدنی‌ها گرم هستند نه داغ. چون داغ بودن آنها گلو را بیشتر حساس می‌کند.
  • نوشیدن آب: آب کافی در بدن، بخشی از درمان گلودرد است. وقتی شما دچار کم آبی هستید،  دهان بزاق کافی برای مرطوب نگه داشتن گلو تولید نمی‌کند و همین اتفاق تورم و التهاب را افزایش می‌دهد.
  • استفاده از دستگاه‌های مرطوب کننده: تنفس در هوای مرطوب می‌تواند به تسکین بافت متورم در بینی و گلو منجر شود. استفاده از دستگاه‌های مرطوب کننده راه عالی برای افزایش رطوبت هوای اتاق است. با گذشت زمان و با تنفس چنین هوایی، گلو درد تسکین می‌یابد.
  • استنشاق بخار حمام: اگر مرطوب کننده در اختیار ندارید، می‌توانید بخار  حمام را برای کاهش تورم گلو استنشاق کنید.

* وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي

کد خبر 387737

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha